Andreea Esca și Mario Fresh, POZA care arată cum se înțeleg, de fapt, mama-soacră și viitorul ginere. Fanii au rămas mască!

 Dumba Gabriela
.

Mario Fresh a împlinit 20 de ani și de la marea petrecere nu putea lipsi familia iubitei sale, Alexia Eram. Fotografiile pe care artistul le-a făcut cu Andreea Esca demonstează tuturor care este relația pe care vedeta Pro TV o are cu viitorul ginere. Mai mult, Andreea i-a luat apărarea lui Mario atunci când fanii de pe Instagram au lăsat comentarii jignitoare la adresa lui.

Mario Fresh a împlinit 20 aniMario Fresh a împlinit 20 ani

„Ca la 20 de ani ?! La multi ani @goldenboymario ? #happytwenty #9august', a fost mesajul pe care Andreea Esca l-a scris pe Instagram, în dreptul unei fotografii în care apare alături de Mario Fresh, într-o ipostază surprinzătoare pentru fani: tânărul o pupă pe frunte pe mama-soacră, un gest de afecțiune foarte intim, în spatele căruia nu poate sta decât o prietenie adevărată.

Andreea a avut tot timpul cuvinte frumoase la adresa iubitului fiicei sale, însă unii s-au gândit că este vorba doar despre diplomația caracteristică a vedetei Pro TV, care nu și-a spalat niciodată rufele murdare în public.

Iată că fotografia realizată la petrecerea lui Mario Fresh vine să le dea peste nas tuturor celor care s-au grăbit să arunce cu noroi în relația dintre ei.

Mai mult, Andreea Esca i-a luat apărarea iubitului Alexiei, atunci când fanii ei de pe Instagram l-au ironizat pentru felul în care este îmbrăcat sau cântă. Astfel, viitoarea mamă-soacră i-a arătat pumnul unui fan care l-a numit pe băiat – „Mario Terci'.

La petrecerea lui Mario a fost toată familia iubitei sale, respectiv Alexandre Eram, Aris și, bineînțeles, Andreea Esca, dar și Smiley împreună cu Gina Pistol, Antonia însoțită de Alex Velea, cel care îl numește pe Mario – „fiu adoptiv' sau Dorian Popa.

„A fost exact cum mi-am dorit: cea mai tare petrecere din viața mea', a spus Mario emoționat.

Alexia nu se grăbește să se mărite

Toată lumea este convinsă că Alexia se va mărita cu Mario Fresh, însă fiica Andreei Esca a mărturisit că deocamdată nu are gânduri de căsătorie:

„Cred că fiecare fată își imaginează ziua nunții și își plănuiește ce rochie o să poarte, ce muzică, dar… nu se pune problema acum. Suntem prea tineri'.

Alexia Eram a explicat și ce îi lipsește cel mai mult la Londra, acolo unde studiază: „ Îmi lipsește totul de aici. Îmi place foarte mult țara mea, iubitul meu îmi lipsește cel mai mult, mâncarea și familia, prietenii, totul'.

La rândul său, Mario și-a anuțat deja iubita că trebuie să se aștepte oricând la o cerere în căsătorie ieșită din comun.

„Cererea în căsătorie o să fie mult, mult, mult mai nebună. Ei i-am zis că nici măcar nu se aşteaptă la aşa ceva. N-o să zic aici, îți dai seama. O am în cap de foarte mult timp. Ceva… altfel. O să am vreo 16 cameramani după mine. O să fie ceva frumos (…) Alexia e doar perfectă pentru mine', a spus Mario Fresh. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton