Ilinca Vandici, declarații emoționante despre băiețelul ei: „Zian este un maestru venit pe Pământ!” / Cum i s-a schimbat viața de când este mamă

 Dumba Gabriela
.

În urmă cu doi ani, Ilinca Vandici l-a adus pe lume pe Zian, băiețelul care avea să-i schimbe viața, după cum afirmă vedeta Kanal D. În vârstă de doi ani acum, micuțul o determină pe mama lui să mute munții din loc și Ilinca ne-a declarat că are energie să facă lucruri la care nu spera vreodată, chiar dacă rolul de mamă nu este deloc ușor.

Ilinca Vandici, declarații emoționante despre băiețelul ei: „Zian este un maestru venit pe Pământ!'Ilinca Vandici, declarații emoționante despre băiețelul ei: „Zian este un maestru venit pe Pământ!'

„Viața mea s-a schimbat radical de când sunt mămică. Dar, pe lângă viață în sine, simt că m-am schimbat eu, prin tot ceea ce fac.  Zian este cel care îmi pornește motoarele și mă ajută să fac lucruri pentru care nu credeam că am energie și la care nu m-aș fi gândit vreodată.  El este un maestru venit în viața mea tocmai pentru a reuși să mă ducă la adevăratul potențial pe care îl am', a declarat Ilinca Vandici pentru VIVA!.

Vedeta Kanal D a intrat, recent, în afaceri cu cosmetice care îi poartă numele și spune că acest pas l-a făcut tocmai datorită lui Zian, care a scos-o din zona de confort în care se afla.

„Înainte să apară Zian eram așa într-o ușoară stare de letargie, eram mulțumită cu ce aveam, cu ce se întâmpla în viața mea, nu voiam mai mult, era totul bine și frumos

Cumva, de când a venit el, nu știu de unde am forța de a face lucruri, de a descoperi, de a uimi… Chiar consider că este un maestru venit pe Pământ pentru mine, să mă ajute și să mă aducă la cea mai bună variantă a mea', ne-a spus Ilinca.

Prezentatoarea „Bravo, ai stil!' admite că nu este ușor să fii mamă, însă toate greutățile dispar ca prin farmec atunci când Zian o strânge în brațe.

„Este și greu, recunosc, dar nu pot să mă gândesc la aceste lucruri pentru că în momentul în care îl văd, în care râdem, ne jucăm, stăm împreună, îmi spune „mamă', mă strânge în brațe și mă pupă tot greul trece. De fapt, greul este, cumva fizic pentru că nu mai avem atâta energie, poate nu mai avem atâta răbdare… Din punctul ăsta de vedere e greu. Altfel, Zian este o binecuvântare și tot ce mi s-ar părea greu uneori trece!', a declarat Ilinca Vandici pentru VIVA!. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton