FOTO EXCLUSIV! Cum arăta Andreea Esca în urmă cu fix 20 de ani. VIVA! a vizitat-o în 1999 în noua casă

 Oana Popoiag
.
Andreea Esca si Alexandre EramAndreea Esca si Alexandre Eram

Puține mai este nevoie să adaugi despre Andreea Esca. Este cea mai celebră prezentatoare de știri din România și are doi copii, pe Alexia și Aris, cu Alexandre Eram. Vă prezentăm o serie de fotografii neștiute cu Andreea și Alexandre din 1999, când VIVA! i-a vizitat în casa pe care tocmai și-o cumpăraseră. E vorba de primul număr al revistei.

Andreea Esca nu mai are nevoie de nicio prezentare. E la asemenea nivel de notorietate, că nici copiii ei, Alexia și Aris Eram, nu mai au nevoie de nicio prezentare. Dar în arhiva VIVA! se regăsesc o serie de fotografii neștiute, de pe vremea când nici copiii nu se născuseră încă, și nici nu ajunsese la nivelul de faimă de care se bucură azi. Se întâmpla în 1999, în primul număr al revistei VIVA!, la doar trei ani după ce Andreea rostise pentru prima dată pe sticlă 'Bună seara, România, bună seara, București!'

Cum arăta Esca în 1999 și cum arăta casa în care tocmai se mutase cu Alexandre Eram

Cu un an înainte de nunta lor, Andreea Esca și iubitul ei, omul de afaceri francez Alexandre Eram, și-au cumpărat casa la care visau. Revista VIVA! i-a vizitat pe cei doi imediat după ce și-au amenajat locuința, cuplul acceptând astfel să apară pe coperta primului număr.

Ședința foto prezintă doi îndrăgostiți tineri, cu preocupările specifice unui cuplu fără copii, fără griji, bucuroși că tocmai se mutaseră în casa visurilor, un apartament situat într-o casă veche. 'Bunica avea o casă superbă, cu grădină, unde mi-am petrecut copilăria. Din păcate, a fost demolată. A fost un evenimnet care ne-a marcat toată viața. Mi-am promis mie însămi că eu o stă stau într-o casă – casă, nu la bloc. Unde, dacă ceri ceva cu voce mai ridicată, vine vecinul să-ți aducă ce ai cerut, că a auzit totul prin perete', a povestit Andreea Esca în interviul din 1999.

Andreea și Alexandre erau încântați de scara interioară a apartamentului și de televizorul de 'ultimă generație'. 'Fiecare are câte o obsesie'. Pentru mine e casa, așa cum pentru alții sunt călătoriile. Însă, însă întâi de toate, stai acasă. De aceea nu consider că e pierdere de timp sau bani ca să-ți aranjezi locuința. În viață sunt două lucruri care trebuie să-ți facă plăcere: casa și profesia, pentru că între cele două îți împarți practic timpul. Dacă reușești să te simți bine în aceste două locuri, e OK. Mă gândesc uneori că fixația asta a mea cu casa e legată de zodie. Sunt Fecioară, un semn de pământ, pentru care astfel de lucruri sunt importante', a relatat Andreea Esca în primul număr VIVA!.

Foto: arhiva VIVA!

Citește și:

Andreea Bănică, în cea mai sexy ipostază. Imaginea care a stârnit un val de controverse pe internet

Lidia Buble, replică acidă: „Băi fetelor, eu vi-l las, mă, dar nu vrea!'

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton