Cu ce se ocupă acum Anemona, fosta membră a trupei A.S.I.A. A dispărut din lumina reflectoarelor

 Pirvu Cristina
.

Anemona Nicolescu a făcut parte din trupa A.S.I.A. Trupa s-a destrămat şi toate cântăreţele au pornit pe propriul drum. Iată ce face acum Anemona şi cât de mult s-a transformat. 

Anemona a dispărut de ani de zile din viaţa mondenă. Aceasta s-a retras şi nu a mai ţinut legătura cu showbiz-ul, chiar dacă la un moment dat apărea săptămânal la TV.

Chiar dacă trupa A.S.I.A s-a destrămat abia în 2006, Anemona Niculescu a renunţat la proiectul respectiv în 2000. Actriţa a continuat să facă teatru, pentru care s-a pregătit intens, iar în 2005 a jucat în telenovela de succes Secretul Mariei', ca mai apoi să joace şi în filmul Păcală se întoarce'. Viaţa ei s-a schimbat radical acum.

Sunt profesor doctor asociat la Universitatea Hyperion, Facultatea de Arte, secţia Actorie, unde predau actorie împreună cu Maia Morgenstern şi Tache Florescu. Anul trecut am predat şi canto. Voi juca într-un film serial, al cărui scenariu tocmai l-am terminat de citit şi despre care vă pot spune că este minunat şi că promovează România, tradiţia şi valorile româneşti, fiind un periplu prin ultimii 2000 de ani de istorie, de la Decebal încoace, fiind un prilej de a arăta frumuseţile României şi resursele ei minunate.

Filmul aduce în prim plan grija pentru mediul înconjurător, educaţia, inteligenţa emoţională, idealurile înalte, idea de unitate şi multe altele, pe care prefer să nu le divulg încă. Cânt în fiecare zi cu băieţelul meu (n.r. în vârstă de 5 ani), căruia m-am dedicat în ultimii ani.

Şi nu numai în casă, ci şi în maşină, pe stradă, la joacă, peste tot. Mă bucur să constat că are ureche muzicală şi cântă cu mare plăcere. Acum repetă la nesfârşit «Vals»-ul lui Smiley. Am terminat de scris o carte, după lucrarea mea de cercetare pentru doctorat, cu titlul: «Actorul, profilul psihologic şi profesional», care va avea lansarea anul viitor. 

După ce am plecat din trupa A.S.I.A., am colaborat cu mai mulţi artişti şi iubitori de artă, printre care Formaţia Provincialii (Noaptea pe covor), Flying Charm, DMS (Cumva, Cândva)', a spus Anemona Niculescu pentru Click.

Sorana Darclee, ex-A.S.I.A, a vorbit despre relația pe care o are cu Ștefan Bănică Jr.

Cel mai probabil, nu mulți știu că între Sorana Darclee, fosta componentă a trupei A.S.I.A., și Ștefan Bănică Jr. există o legătură de sânge. Cei doi artiști sunt verișori primari, însă niciunul dintre ei nu a vorbit de prea multe ori despre lucrul acesta. Sorana ne-a dezvăluit câteva amănunte despre relația pe care o au, dar și despre faptul că nu a fost ajutată de vărul ei în cariera sa.

Foto: Antena 1, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton