Mirela de la Insula Iubirii şi-a făcut o nouă intervenţie estetică. Chipul său arată diferit

 Pirvu Cristina
.

Mirela de la Insula Iubirii a apelat la ajutorul medicului pentru o noua intervenţie estetică. Chipul său este şi mai armonios acum, a făcut câteva modificări. 

Fosta concurentă de la Insula Iubirii a început seria transformărilor cu aproximativ un an în urmă. A ţinut dietă pentru a slăbi, a apelat la ajutorul medicilor esteticieni pentru câteva corecţii, a vizitat chiar şi saloanele de înfrumuseţare.

Iată că acum şi-a făcut o nouă intervenţie estetică la nivelul feţei. A decis să îşi îndrepte nasul, dar fără operaţie, cu ajutorul acidului hialuronic. Nasul său este mai drept acum, printr-o intervenţie nonchirugicală.

„De câte ori aţi văzut o poză cu mine exact din faţă? Cred că prea putin spre niciodată, căci de multă vreme, dintr-un mic accident, nasul meu nu mai este la fel de drept 👀 Pardon, nu mai era. Căci acum este mai drept ca niciodată şi nu, nu am recurs la nici o operaţie 🙀

Năsucul meu a trecut printr-o rinoplastie nonchirurgicală, mi-a fost îndreptat cu acid hialuronic. Şi dacă tot am venit, am îndreptat şi buzele şi scap si de liniile fine datorate zâmbetului pe care îl am mereu pe buze 😊 Aşa cum am spus mereu, da, recurg la tratamente şi intervenţii pentru a arăta exact aşa cum îmi doresc, atât timp cât ele nu mă transformă pe viaţă. Aşa că, vă spun de pe acum că răutăţile voastre nu mă vor afecta. Sunt conştientă şi entuziasmată de tot ceea ce fac ❤”, a dezvăluit Mirela Baniaş.

Mirela de la Insula Iubirii este însărcinată în două luni

Mirela de la Insula Iubirii a anunţat public că este însărcinată pentru prima oară. Concurenta a mers la medic pentru a vedea ce se întâmplă cu ea. Acolo a descoperit că este însărcinată în două luni de zile. Se confruntă însă cu câteva probleme.

Mirela nu ştia că va deveni mamă şi a luat anumite pastile foarte puternice. A contactat o gripă şi a avut nevoie de tratament. Habar nu avea că a rămas gravidă şi nu îşi făcea vreo grijă în această privinţă. Ea s-a speriat, însă va urma sfatul medicilor.

Speră să decurgă totul normal, deoarece de foarte mult timp îşi doreşte un copil.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton