Flavia Mihășan se pregătește să nască din clipă în clipă. Vedeta va avea un băiețel

 Stamen Diana
.

Flavia Mihășan numără orele până când își va strânge la piept bebelușul. Asistenta de la 'Neatza cu Răzvan și Dani' este foarte emoționată, mai ales că este un sentiment nou pentru ea. Flavia Mihășan va avea un băiețel.

Ziua în care Flavia Mihășan va deveni mămică se apropie. Vedeta este nerăbdătoare să-și țină la piept băiețelul. Cu siguranță, emoțiile sunt mari și pentru ea, dar și pentru iubitul ei, Marius Moldovan.

Flavia Mihășan este însărcinată în cea de-a 40-a săptămână. Asistenta TV ar putea deveni mămică în orice moment. 'Din moment în moment', a scris Flavia Mihășan pe una dintre rețelele de socializare.

Cine este bărbatul care i-a furat inima Flaviei Mihășan

Flavia Mihășan și Marius Moldovan s-au cunoscut anul trecut, la repetițiile pentru musicalul „Mamma Mia!, potrivit Spynews. Iubitul Flaviei Mihășan, care a participat la Românii au talent, sezonul din 2017, împreună cu Hera Alexandra Zaule, are 27 de ani și este actor, fotomodel şi dansator profesionist.

Iubitul Flaviei a început să danseze în oraşul natal, Bistriţa, apoi a continuat studiile la Cluj-Napoca. După ce a absolvit liceul, s-a mutat în Bucureşti, unde a urmat cursurile Universităţii Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale.

FOTO: Instagram

Flavia Mihășan și Marius MoldovanFlavia Mihășan și Marius Moldovan

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton