Bianca Drăgușanu vrea să devină din nou mamă. Vedeta a dat vestea la TV: "Într-o lună"

 Pirvu Cristina
.

Bianca Drăgușanu nu s-a mai ferit și a recunoscut că își dorește să devină pentru a doua oară mamă. Ea chiar a făcut o glumă și i-a indus pe toți în eroare cum că acum ar fi însărcinată. 

Prezentă într-o emisiune TV, Bianca Drăgușanu s-a afișat într-o rochie mulată, care îi vine perfect pe trupul bine lucrat în sala de fitness. A recunoscut că își mai dorește copii, deși știe că este foarte greu. Vedeta și-a revenit rapid după prima sarcină, pentru că la trei zile după ce a născut deja începuse să lucreze.

Iată că acum se ține de glume și a anunțat că ar fi însărcinată.

„În direct, am o exclusivitate! Într-o lună o să fiu gravidă”, a spus Bianca Drăguşanu. După ce toţi cei din platou şi-au arătat uimirea şi se pregăteau să o felicite, blondina a declarat că este vorba de o glumă.

„Am glumit, staţi liniştiţi”, a încheiat Bianca Drăguşanu, râzând.

În trecut, Alex Bodi, actualul ei iubit, a vorbit și el despre un copil împreună: Este o relaţie normală. Nu putem să o vedem diferit. Amândoi (n.r. cine a făcut primul pas). Datorita unui bărbat este să cucerească. Acum, vede el dacă reuşeşte. (…) Bine, au vorbit mult (n.r. Bianca cu copiii lui). Da, am coincis câteva ore (n.r. el cu Sofia). Chiar s-au înţeles bine. Biancăi îi plac copiii, n-ar avea de ce să nu se înţeleagă. (…) E prea devreme (n.r. să facă un copil)', a spus Alex Bodi pentru Antena Stars.

Fiica Biancai Dragusanu si a lui Victor SlavFiica Biancai Dragusanu si a lui Victor Slav

Bianca Drăgușanu nu crede în depresia postnatală: 'Există pretexte ca să nu faci nimic'

Bianca Drăgușanu a atins un subiect sensibil pentru multe mămici și s-au iscat mutle controverse, după ce vedeta a făcut câteva declarații neașteptate. Fosta soție a lui Victor Slav nu crede în depresia postnatală și a mărturisit că ea nu a trecut prin așa ceva.

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton