Fiica lui Connect-R, discriminată din cauza etniei rome: „Trebuie să mai crească, pentru a-i explica”

 Mirea Roxana
.

Connect-R a fost invitat în podcastul lui Damian Drăghici și a povestit despre etnia romă și despre faptul că fiica lui, Maya, s-a confruntat cu discriminarea din această cauză. Maya este fetița pe care artistul o are cu fosta lui soție, Misha. Cei doi au divorțat în anul 2018, iar Maya s-a născut în anul 2014.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Connect-R a fost invitat în podcastul lui Damian Drăghici. Cei doi au abordat și subiecte mai sensibile. Damian Drăghici l-a întrebat pe artist despre originile sale. Connect-R a recunoscut că, la început, nu voia să recunoască care este etnia lui.

4-44-4

De asemenea, Connect-R a mai spus că, după ce a recunoscut, s-a simțit eliberat și acela a fost momentul în care a decis să se și tundă.

Cred că la 23 sau 24 de ani am recunoscut. Eram deja cineva… Până atunci nu. Eu am recunoscut și m-am eliberat. Mult timp am zis că am părul afro și așa pentru că îmi place cultura rap, hip-hop. După ce am dat pe gură că sunt țigan, că ăsta sunt și gata, la o săptămână m-am tuns', a povestit Connect-R.

Citește și: Ce se întâmplă între Connect-R și Misha, la 4 ani de la divorț.Artistul i-a trimis un mesaj de dragoste

Citește și: Tortul săracului, rețeta lui Connect-R de la Chefi la cuțite.„E inventat de mine. Aveam 11 ani…'

Citește și: Georgiana Neda Ebru, de la Chefi la Cuțite, o viață plină de tragedii:„Mama a fost ucisă'

Citește și: Jamila, pentru prima oară la Chefi la Cuțite.De ce a fost invitată

Fiica lui Connect-R, discriminată din cauza etniei

Damian Drăghici l-a întrebat, în continuare, pe Connect-R despre Maya, fiica artistul în vârstă de șapte ani, și dacă ea știe despre originile sale. Artistul a răspuns afirmativ.

 „Maya știe că e țigancă?', l-a întrebat Damian Drăghici pe Connect-R.

Da, știe. Doar că ține mereu să îmi reamintească faptul că este jumătate și jumătate. Este și jumătate româncă. E aceeași poveste, aude pe la grădiniță, aude pe la TV…', a răspuns Connect-R.

Connect-R a spus că îi va explica fiicei sale că nu este nicio rușine să fii de etnie romă, doar că așteaptă ca fetița să mai crească.

 „Au făcut-o copiii țigancă?', a întrebat gazda emisiunii.

 „Da, deja da. Colegii i-au spus. A venit acasă și mi-a zis că ea nu e țigancă. «Eu semăn cu mama, eu sunt româncă». Trebuie să mai crească ca să îi explic treaba asta, că nu e niciun fel de problemă…', a mai spus Connect-R.

Sursa Foto: Instagram, captura de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton