Ce înălțime are Marian Drăgulescu, cel mai medaliat gimnast român

 Cica Cristina
.

Ce înălțime are Marian Drăgulescu? Este întrebarea care stă pe buzele mutora atunci când vine vorba despre gimnastul care a câștigat patru madelii de aur la Campionatele Europene din 2004. Sportivul își mai dorește să cucerească aurul la Olimpiadă, singura medalie care îi mai lipsește din palmares.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Nu puțini sunt cei care se întreabă ce înălțime are Marian Drăgulescu, cel mai medaliat gimnast român din toate timpurile la Jocurile Olimpice, Campionatele Mondiale și Europene.

Marian-Dragulescu-inaltime1Marian-Dragulescu-inaltime1

Ce înălțime are Marian Drăgulescu

Are performanțe ce cu greu vor putea fi egalate, însă Marian Drăgulescu nu se oprește aici. Mai are o dorință arzătoare: să obțină medalia de aur la Olimpiadă. Și-ar dori ca dorința să i se îndeplinească la Tokyo.

Marian Drăgulescu are 40 de ani și 1,62 metri înălțime.

Citește și: Larisa și Marian Drăgulescu s-au împăcat la 11 ani de la divorț.Ce i-a unit pe cei doi acum

Citește și: Marian Drăgulescu a recunoscut că a snopit-o în bătaie pe fosta soție, Larisa:'Ne luam parte-n parte'

Citește și: Marian Drăgulescu, mărturisiri sincere despre relația cu noua lui iubită, Simona:”Nu știu dacă a fost dragoste la prima vedere”

Citește și: De la ce pornesc certurile în familia lui Cristi Iacob și cum își împacă actorul soția:„Suntem colerici amândoi'/ EXCLUSIV

Marian Drăgulescu, cel mai medaliat gimnast român

Marian Drăgulescu este cel mai medaliat gimnast român di toate timpurile, având nu mai puțin de 31 de medalii în palmares.

Sportivul a cîștigat trei medalii la Jocurile Olimpice, una de argint și două de bronz. Medalia de aur este singura care îi lipsește, însă nu se dă bătut. Are nu mai puțin de 18 titluri majore în carieră, dintre care 8 la Campionatele Mondiale și 10 la Campionatele Europene. Rezultatele le-a obținut de-a lungul unei bogate cariere de 16 ani.

Marian Drăgulescu participă la Olimpiadă a cincea oară

Anul acesta, Marian Drăgulescu urmează să participe la cea de cincea ediție a Jocurilor Olimpice, cea de la Tokyo.

„Va fi o Olimpiadă atipică, dar tot Olimpiadă va fi și medaliile tot medalii vor fi, așa că bătălia e mare și nimeni nu renunță la nimic', a spus Marian Drăgulescu, potrivit libertatea.ro.

Gimnastul are 40 de ani, însă momentan nu se gândește la retragerea din gimnastică.

'Un an sigur mă mai vedeți, la anul, după Olimpiadă, mai este și Campionatul Mondial la care vreau să particip. Din 2008 am tot zis că mă retrag și suntem în 2020, așa că nu mai zic nimic', spunea el anul trecut.

Marian Drăgulescu, pregătit de a treia căsătorie

Marian Drăgulescu are o relație stabilă, iar lucrurile pare că s-au așezat în viața lui, după cele două divorțuri: de Corina, respectiv de Larisa, mama copiilor săi. Iubita lui este Simona Carmen Sârbu, inginer de profesie.

Relația lor merge perfect și se îndreaptă cu pași repezi spre nivelul următor, căsătoria.

Ne potrivim, ne completăm. Ne-am cunoscut la ziua ei de naștere. Mie întotdeauna mi-a plăcut să am pe cineva lângă mine. Încerc să mă bucur de viață, de lucrurile care vin. Eu și Simona ne dorim copii. Bineînțeles că vrem să fim un cuplu și din punct de vedere legal, să ne căsătorim', a declarat Marian la Pro TV.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton