Georgiana Neda Ebru, de la Chefi la Cuțite, o viață plină de tragedii: „Mama a fost ucisă”

 Mirea Roxana
.

Georgiana Neda Ebru a venit la Chefi la cuțite pentru a-i impresiona pe cei trei jurați: Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. Pe lângă faptul că i-a dat pe spate pe chefi cu preparatul ei, Georgiana Neda Ebru a vorbit și despre tragediile care s-au ținut lanț în viața ei. Pe când avea doi ani, tatăl a părăsit-o, peste alți câțiva ani, mama ei a fost ucisă, iar povestea nu se sfârșește aici.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Georgiana Neda Ebru, de la Chefi la cuțite, și-a deschis sufletul și a vorbit despre tragediile prin care a trecut de-a lungul vieții ei. Concurenta are 26 de ani și a mărturisit că singurele momente de fericire din viața ei au fost copiii și participarea la Chefi la cuțite.

Pe când avea doar doi ani, Georgiana Neda Ebru de la Chefi la cuțite a fost părăsită de tată, iar ea a fost mai mult crescută de fratele ei pentru că mama sa era foarte ocupată cu serviciul.

Când aveam doi ani tatăl meu m-a părăsit, m-a crescut fratele meu, el m-a învățat să pășesc, să vorbesc. De mică, mama era plecată. Era pianistă și balerină și ne trimitea bani. Avea grijă să nu ne lipsească nimic', a mărturisit Georgiana Neda Ebru, de la Chefi la cuțite, emisiune difuzată de Antena 1.

c1-8c1-8

Georgiana Neda Ebru, de la Chefi la Cuțite: „Mama a fost ucisă'

Pe când avea 9 ani, mama Georgianei a fost ucisă. Femeia a fost găsită fără suflare. Familia o dăduse deja dispărută, iar Poliția a mers la ei acasă și le-a spus că trebuie să meargă să recunoacă cadavrul.

La vârsta de 9 ani a murit și mama, ea a fost ucisă, am dat-o dispărută, a fost un șoc pentru mine când a venit poliția să anunțe să vină cineva s-o recunoască dacă dânsa e a noastră, că noi am dat pe cineva dispărut. Ne-au spus că au găsit o persoană de sex feminin decedată, aruncată din mașină în mers în timpul iernii. Voia să vină acasă de la serviciu și a fost luată cu forța de o mașină. Așa s-a văzut pe camere. Nu am aflat nici acum cine a făcut asta', a povestit Georgiana Neda Ebru, de la Chefi la cuțite.

Citește și: Claudia Radu de la Chefi la Cuțite, victima bullying-ului:„Copiii lor să nu aibă parte de ce mi-au făcut ei mie'

Citește și: Irina Margareta Nistor, la Chefi la Cuțite.A pregătit un fel special de omletă

Citește și: Cei trei concurenți pe care Cătălin Moroșanu îi vede în finala Survivor:„Au potențial foarte mare'

Citește și: Florin Călinescu a criticat-o dur pe Irina Rimes, la Românii au Talent:„Piesa e foarte proastă și cred că…'

Georgiana Neda Ebru de la Chefi la cuțite, relație cu un traficant

Lista tragediilor nu s-a oprit aici pentru Georgiana Neda Ebru. Aceasta a cunosct un bărbat de care s-a îndrăgostit, doar că el era traficant de minori.

Când aveam 14 ani, am avut o relație cu un om periculos. Era traficant. Coșmarul vieții mele a durat nouă luni. După aceea, am fugit singură la Protecția Copilului și am cerut ajutor. Am ajuns într-un centru de fete traficate minore. Am stat un an de zile, am împlinit 17 ani și am dat de tatăl fiicei mele mai mare', a mai povestit Georgiana la Chefi la cuțite.

Nici relația cu tatăl fetiței ei nu a funcționat și s-au despărțit la scurt timp pentru că bărbatul a început să meargă la cazinouri și să piardă banii.

Fiica Georgianei suferă de autism

Cu timpul, Georgiana Neda Ebru a constat că fetița nu vorbește, iar atunci concurenta de la Chefi la cuțite a decis să meargă la medicul de familie, în speranța că va afla ce are cea mică. Însă, aici i s-a spus că fata nu are absolut nimic.

Totuși, Georgiana a ales să meargă la alt medic care i-a spus că fiica ei are autism infantil.

Mi-a dat diagosticul autuism infantil, am plecat acasă pe jos și mă certam cu Dumnezeu pe stradă, am citit și eu ce trebuie să fac, am mers la terapie prin muzică. N-am vrut să mă ajute nimeni (…) Fata mea și în ziua de astăzi se tot rănește, nu vorbește, nu știu ce o doare, de un an îmi zice mama, dar robotic. Orice gătesc mă gândesc la copii mei', a mai spus Georgiana Neda Ebru la Chefi la cuțite.

Georgiana a gătit Gulaș și a primit trei cuțite din partea chefilor, lucru care a bucurat-o pe concurentă până la lacrimi.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton