Marian Drăgulescu are doi copii. Fiul îi calcă pe urme, iar fata a avut grave probleme de sănătate

 Cica Cristina
.

Gimnastul olimpic Marian Drăgulescu are doi copii cu fosta soție Larisa Drăgulescu. Relația sportivului cu mama lor a fost una extrem de controversată, însă puțini știu detalii despre copiii cuplului. Beatrice și Richard au crescut, iar fata, acum adolescentă a fost supusă mai multor intervenții chirurgicale din cauza unor probleme de sănătate. Richard, fiul său, îi calcă pe urme în gimnastică.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Marian Drăgulescu a fost mereu în lumina reflectoarelor. Are o carieră strălucită, însă în plan personal viața sa a fost marcată de scandaluri, episode de violență și divorțuri. Sportivul are doi copii.

Copii-Marian-Dragulescu-1Copii-Marian-Dragulescu-1

Marian Drăgulescu are doi copii cu Larisa Drăgulescu

Gimnastul a avut o relație tumultuoasă cu Larisa Drăgulescu, cu care a fost căsătorit în perioada 2006-2009. În ciuda divergențelor dintre ei, cei doi copii, Beatrice și Richard, îi vor uni mereu.

Beatrice, fiica lui Marian Drăgulescu, acum adolescentă în toată regula în vârstă de 16 ani, a trecut prin momente extrem de dificile.

Citește și: Marian Drăgulescu a recunoscut că a snopit-o în bătaie pe fosta soție, Larisa:'Ne luam parte-n parte'

Citește și: Marian Drăgulescu, mărturisiri sincere despre relația cu noua lui iubită, Simona:”Nu știu dacă a fost dragoste la prima vedere”

Citește și: Fiica lui Marian Drăgulescu a trecut prin 4 operaţii complicate, dar este bine acum.La 15 ani, Beatrice este o domnişoară superbă! FOTO!

Citește și: De la ce pornesc certurile în familia lui Cristi Iacob și cum își împacă actorul soția:„Suntem colerici amândoi'/ EXCLUSIV

Fiica lui Marian Drăgulescu s-a operat de patru ori pentru a putea auzi

Fetița Larisei și a lui Marian Drăgulescu a fost diagnosticată la naștere cu hipoacuzie bilaterală profundă. Astfel, pentru a putea auzi, ea a trecut prin patru intervenții chirugicale complicate.

Beatrice Drăgulescu a suferit două operații pentru implanturi cohleare pentru restabilirea auzului. Prima a fost în Austria, pe când avea numai patru ani, iar cea de-a doua în București, în anul 2017. De asemenea, fiica lui Marian Drăgulescu a mai suferit și două operaţii pentru înlăturarea colesteatomului, o tumoră de la nivelul urechii.

„Mergem în fiecare zi la logoped pentru recuperare și totul este sub control. Mulți ani de acum înainte vom merge la medic, dar asta nu e o problemă pentru noi, important este ca ea să fie bine, povestea Larisa Drăgulescu în urmă cu doi ani, pentru Click!.

Acum, Beatrice este activă pe site-urile de socializare şi postează foarte des fotografii din vacanţe sau cu prietenii ei.

Fiul lui Marian Drăgulescu este gimnast

Marian şi Larisa Drăgulescu mai au împreună un băieţel de 14 ani, Richard. Fiul său îi calcă pe urme, iar recent a concurat cu tatăl său la Naționalele de gimnastică.

Richard Drăgulescu practică gimnastica de la 4 ani și este legitimat la CSS Reșița. Băiatul și tatăl său au concurat la aceeași competiție, Campionatele Naționale organizate la Ploiești, desigur, fiecare la categoria lui de vârstă.

Pasiunea o am de la tata, e clar! Nu mă așteptam să îl prind pe tata concurând la același concurs cu mine, a fost emoționant, m-am simțit foarte bine', a declarat Richard Drăgulescu, potrivit Sportsnet.

„Nu m-am gândit niciodată că voi face atât de mult timp gimnastică, astfel încât să particip la aceeași competiție cu Richie, cu băiatul meu. Mă bucur, e ceva inedit și sper ca lucrul acesta să îl motiveze și să îmi calce pe urme', a spus și Marian Drăgulescu la rândul lui.

Richard și Marian Drăgulescu vor să cucerească aurul la Olimpiadă

Fiul lui Marian Drăgulescu nu doar că are chemare spre gimnastică, dar merge bine și la școală. A intrat la Liceul Sportiv din Reșița, iar tatăl lui se mândrește cu rezultatele sale de la învățătură. 'Are note mai mari decât le aveam eu la școală. E un copil bun'.

Juniorul are planuri mari și ar vrea să-și întreacă tatăl la capitolul performanțe sportive. Singura medalie care îi lipsește lui Marian Drăgulescu din palmares este cea de aur la Olimpiadă și este decis să o cucerească.

Richard Drăgulescu a câștigat medalia de bronz la sol în concursul juniorilor 2.

'Îmi doresc să iau medalia de aur la Olimpiadă', s-a ambiționat el. 'Hai să o câștigăm amândoi, nu că unul sau altul sau niciunul. Cea mai bună variantă e amândoi', i-a spus tatăl său.

Cum se înțelege Marian Drăgulescu cu mama copiilor săi

După căsătoria cu Larisa, Marian Drăgulescu a mai fost căsătorit cu Corina, însă a divorțat și a doua oară. Acum, lucrurile s-au liniștit în viața sa. Are o nouă iubită și susține că are o relație bună și cu fostele soții,

„Sunt la al doilea divorț. Însă în relații bune și cu Larisa, cu care am doi copii minunați, și cu Corina. Da, totul e în regulă. Îmi construiesc o casă în Pantelimon, acolo unde am un câine. Mergem să-i dăm de mâncare cu schimbul, o zi eu, o zi Corina', a spus el după separarea de Corina.

Sursa foto: Facebook, Libertatea/ Sportsnet

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton