"Ferma - un nou început" revine cu un nou sezon. Mihaela Rădulescu va fi, din nou, prezentatoarea emisiunii

 Cica Cristina
.

Un nou sezon „Ferma – un nou început” este în pregătire, iar emisiunea va fi prezentată tot de Mihaela Rădulescu.

Mihaela-Radulescu-2-1Mihaela-Radulescu-2-1

Mihaela Rădulescu, în vârstă de 50 de ani, a semnat un nou contract cu PRO TV-ul pentru o nouă ediție din „Ferma – un nou început', potrivit click.ro.

Vedeta s-a simțit excelent la filmările sezonului trecut, astfel că este dispusă să renunțe la viata luxuriantă pe care o ducea în Monaco pentru a mai fi gazda încă unei ediții. Se pare că mâna sa dreaptă va fi tot Cristi Bozgan, specializat în tehnici de supravieţuire în condiţii extreme. Cei doi au amintitri unice împreună, după ce au trăit experiențe inedite la filmările din trecut.

Sediul central de anul acesta ar urma să fie stabilit într-o fermă din apropierea Bucureştiului, întrucât producătorii nu au mai vrut să aloce costuri atât de mari. Concursul va începe primăvara și se va desfășura pe parcursul a trei luni, astfel încât concurenții să nu mai întâmpine greutăți cu frigul.

Mihaela Rădulescu, probleme în sezonul anterior „Ferma”

Cel mai probabil, din valiza Mihaelei Rădulescu nu vor lipsi piesele vestimentare de firmă, chiar daca anul trecut a întâmpinat anumite dificultăți: „Am avut niscaiva pierderi vestimentare – mi-am distrus două perechi de cizme Chanel (n.r.- în valoare de peste 5.000 de euro), o rochie Balmain din caşmir, pe care au luat-o cameristele din greşeală la spălat şi din rochie lungă a ajuns un fel de ciorap, am răcit cumplit, cu febră  42, ceva ce n-am avut în viaţa mea, dar, iată, adun poveşti de spus la gura sobei. Cât despre lipsuri sunt toate despre mâncare, mi-e dor să mănânc mai sănătos, aici totul e prăjit, sărat, greu. O ţin pe mămăligă şi păstrăv aproape în fiecare zi, ca să evit prăjelile', a menționat Mihaela Rădulescu anul trecut pentru perfecte.ro.

Edișia trecută a fost plină de surprize. De exemplu, Brigitte Sfăt și Florin Pastramă s-au îndrăgostit, iar la ieșirea din concurs s-au și căsătorit, fiind și în prezent împreună.

Câștigatorul care a plecat cu premiul acasă anul trecut a fost Marius Crăciun.

Sursa foto: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton