Andreea Bălan a vorbit pentru prima dată despre contractul prenupțial încheiat cu George Burcea. Ce prevede acesta

 Cica Cristina
.

Andreea Bălan a vorbit la emisiunea lui Dan Capatos pentru prima oară despre contractul prenupțial pe care l-ar fi încheiat cu soțul ei, George Burcea.

Andrea-Balan-1Andrea-Balan-1

Andreea Bălan a ieșit pentru prima oară la TV pentru a vorbi despre ceea ce se întâmplă în căsnicie. Printre alte declarații, vedeta a vorbit și despre contractul de separare de bunuri pe care l-ar fi încheiat cu soțul ei.

Luată prin surprindere de întrebarea lui Dan Capatos la Xtra Night Show, Andreea Bălan a decis să rupă tăcerea și să lămurească opinia publică în legătură cu acest subiect.

Citește și: Andreea Bălan a dezvăluit motivul despărțirii de George Burcea.Ce reproșuri îi făcea tatăl fetițelor sale: 'Mă gândeam că are pe altcineva'

În primul rând, vedeta a dezvăluit cum a luat decizia de a face nuntă cu George Burcea. A precizat că hotărârea a fost luată în urmă cu un an, când se afla pe patul de spital. S-a zbătut între viață și moarte după ce a suferit stopul-cardiorespirator. iar după revenire și-a dat seama că în cazul în care ar păți ceva, cei doi nu aveau actele în ordine. Astfel, au decis să lămurească lucrurile înainte de a semna actul de căsătorie.

Citește și: Andreea Bălan vrea să se împace cu George Burcea.Ce condiție i-a pus vedeta soțului ei pentru a-l primi înapoi: 'Eu am tot așteptat să-și revină'

Astfel, contractul semnat prevedea ca, în cazul în care Andreea Bălan ar fi murit George Burcea ar fi avut acces la bunurile artistei pentru a le putea îngriji cum se cuvine pe cele două fiice. În caz de divorț, „fiecare pleacă cu ce a venit”.

'În cazul căsătoriei noastre, dacă eu muream, el putea să aibă acces să vândă ceva și să crească fetele fără nicio problemă, În schimb, dacă noi divorțăm acum, fiecare pleacă cu ce a venit.

După stopul cardiac am decis că vreau să mă cunun la Biserică și că vreau să semnez actele pentru că pe patul de spital mi-am dat seama că dacă eu aș muri și noi nu avem acte, el n-ar fi putut să aibă acces la anumite lucruri ca să aibă grijă de fete. A fost o decizie luată la o cumpănă grea.', a declarat Andreea Bălan la Xtra Night Show, potrivit spynews.ro.

Sursa foto: Facebook, Instagram

Citește și: George Burcea, primele declarații după despărțirea de Andreea Bălan

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton