Dana Rogoz, apariție sexy în sarcină: "Nu mi-am schimbat garderoba. Fac mișcare, mă simt foarte bine"

 Cica Cristina
.

Dana Rogoz este însărcinată în șase luni, dar arată splendid și o arată la fiecare apariție. Actrița susține că nu a fost nevoie să-și schimbe garderoba și până acum a avut o sarcina ușoară, la fel ca prima.

Dana-Rogoz-1Dana-Rogoz-1

Dana Rogoz este o mămică fericită și norocoasă. Nu s-a îngrașat absolut deloc și susține că până la acest moment nu are probleme cu grețurile sau cu poftele specifice acestei perioade.

Citește și: Ce dieta a început să țină Dana Rogoz după 30 de ani și, mai ales, de ce are abdomenul plat

Ultima apariție a fost la lansarea peliculei Urma, iar actrița a arătat splendid. A atras toate privirile și a avut o ținută sexy. Imaginile vorbesc de la sine!

La 34 de ani, actrița este împlinită pe toate planurile, iar fericirea se citește pe chipul ei la fiecare apariție. În plan personal toate îi merg bine, are o familie minunată, iar acum urmează să aducă pe lume o fetiță care să întregească tabloul perfect.

Pe plan profesional, Dana Rogoz se pregăteşte pentru Premiile Gopo, unde a fost nominalizată pentru cea mai bună actriţă într-un rol principal. 

Citește și: EXCLUSIV! Dana Rogoz, adevărul despre boala de tiroidă de care suferă

Dana Rogoz: „Nu am avut nici greţuri, nici pofte”

„Mă simt foarte bine, a fost o sarcină uşoară, la fel ca prima. Nu am avut nici greţuri, nici pofte, aproape că nici nu mai cred în poftele astea.  La recomandarea medicului, am stat mai potolită în privinţa efortului şi al activităţilor, dar fac mişcare, merg destul de mult pe jos şi călătoresc. Am putut să şi joc, am zburat şi cu avionul. Cât despre garderobă, nu mi-am schimbat-o. Pantalonii de pe mine îi aveam dinainte', a declarat Dana Rogoz pentru Click!.

Deocamdată nu au luat o decizie în ceea ce privește numele copilului, însă Dana Rogoz și soțul ei, regizorul Radu Dragomir, s-au apucat de renovări și de liste de cumpărături pentru a achiziționa cele necesare pentru micuță. „Renovăm camera lui Vlad, pentru că cel mai probabil în primele luni fetiţa va sta cu noi în cameră. I-am mai pus un tapet şi am schimbat patul. I-am făcut şi lui o cameră a lui. Ne-am bucurat că vom avea fetiţă.  Mi-era cumva dor de perioada de bebeluşeală. Mama mea este o bunică fericită şi abia îşi aşteaptă nepoata', a adăugat Dana Rogoz.

Sursa foto: Facebook

Citește și: Un nou început pentru Dana Rogoz

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton