EXCLUSIV! Ruby a intrat în izolare cu optimism, dar fără mâncare: ”Ne-am dus târziu după provizii și n-am mai găsit mare lucru în supermarketuri”

 Oana Popoiag
.

Ruby respectă cu strictețe regulile impuse de autorități împotriva coronavirus, astfel că nu a mai ieșit din casă de aproape o lună. Vedeta și iubitul ei fac parte dintre cei care nu au reușit să-și facă suficiente provizii, nemaigăsind în supermarket alimentele pe care și le doreau. Ruby ne-a povestit cum își petrece timpul în izolare și cum funcționează relația de cuplu în această perioadă delicată.

Când s-a mutat în casă nouă, un apartament spațios din Colentina, cu siguranță Ruby nu s-a gândit că va ajunge să-și petreacă aici tot timpul. Izolată la domiciliu de aproape o lună, din cauza pandemiei de coronavirus, împreună cu iubitul și animalele de companie, cântăreața își umple timpul cu diverse activități.

Cum își petrece Ruby timpul în autoizolare

'Aș fi crezut că după ce ies de la Survivor scap de izolare, dar nu s-a întâmplat așa! Stau cuminte, în casă, de vreo trei săptămâni deja, fac toată ziua curățenie și nu termin niciodată, mă iubesc cu copii mei pe patru roți', ascult muzică, mai prăjesc un cartof și mă gândesc că tot răul spre bine', a declarat Ruby pentru viva.ro.

După ce la Survivor a avut probleme cu lipsa hranei, iată că istoria se repetă, de data aceasta din cauza pandemiei de coronavirus. Artista a apucat să facă provizii pentru pisicile și cățeii săi, însă nu și pentru ea.

Ruby nu a mai găsit în supermarketuri alimentele de care avea nevoie

'Provizii am făcut mai mult pentru căței și pisici! Au zeci de kilograme de bobițe și pliculețe și osulețe și nisip, spre deosebire de noi, care ne-am dus destul de târziu după provizii și n-am mai găsit mare lucru în supermarketuri. Oricum, trecem și peste asta, când ne roade stomacul și plictiseala, ne găsim un motiv de ceartă și dupa aia două de împăcare, ca să ne mai certăm o dată dupa (râde)', ne-a povestit Ruby, recunoscând că din cauza izolării apar și mici conflicte în cuplu.

În ciuda faptului că o surprindem adesea în fotografii cu hamburger și cartofi prăjiți, coincidența face că în această perioadă de izolare Ruby nu are apetit.

Artista nu are poftă de mâncare în perioada aceasta

'Eu sunt pe toane: am perioade în care mănânc de parcă se termină mâncarea pe planetă și eu trebuie să mănânc tot ce există și perioade în care nu mai am poftă de nici un fel de mâncare, mi se ia de toată. După Survivor, am trecut prin faza de unde e toată mâncarea de pe pământ? Vreau să o mănânc eu!' și acum, după ce am mâncat parcă tot ce era de mâncat, iar nu mai am poftă de nimic. Și rabd până mi se face poftă mare de ceva. Eu nu mănânc cand mi se face foame, mănânc când văd ceva și-mi plouă în gură, altfel nu intră', a explicat artista pentru viva.ro.

RubyRuby

Foto: Instagram

Citește și: Adelina Pestrițu a câștigat 19.000 de lei din procesul cu Lucian Becali, care a calomniat-o. Ce a făcut cu banii, în plină pandemie de coronavirus: „Suferința mea s-a transformat în bucurie!”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton