Reguli schimbate în ultimul moment la Asia Express. Nu s-a mai întâmplat asta în niciun sezon

 Stamen Diana
.

Reguli schimbate complet la Asia Express. Concurenții au fost luați prin surprindere atunci când Gina Pistol a făcut anunțul. O echipă va pleca acasă, iar presiunea e din ce în ce mai mare.

Reguli noi în emisiune, iar asta nu s-a mai întâmplat asta în niciun sezon de la Asia Express. Gina Pistol a arătat dinainte că ancora este roșie și o pereche va pleca acasă. Sunt doar 10 bilete de avion pentru Tawain, iar ei sunt 12 concurenți. O echipă va fi eliminată înainte de schimbarea destinației.

'Vreau să vă arăt ceva de la bun început. Dragilor, ancora este roșie. Nu am decât 10 bilete de avion pentru Tawain. Ca să le obțineți în mod sigur trebuie să căutați comori. Cine o să aibă, după 3 zile, cele mai multe monede primește automat biletul către Tawain. În cursa pentru ultima șansă vor intra cu siguranță 5 echipe', a spus Gina Pistol în emisiune.

Alina Ceușan, Carmen Grebenișan și Florin Ristei au vorbit seara trecută la Xtra Night Show despre aceste schimbări neașptate.

'Reguli noi. Cred că pentru prima dată de la începutul primului sezon. Gina Pistol a arătat ce culoare va avea sentința. Deja se știe cine pierde, pierde. Asta înseamnă o presiune în plus, nu?', spus Dan Capatos.

Alina Ceușan a mărturisit că fiecare dintre ei își dorește ca o altă echipă să plece acasă, însă nu din răutate. Asta înseamnă o șansă în plus pentru ei.

'Da, s-au schimbat foarte multe în dimineața aia. Toți ne dorim să plece cineva la sfârșitul săptămânii.', a spus blondina.

Citește și: Carmen Grebenișan de la Asia Express are un nou iubit. Cine este cel care a făcut-o să treacă peste despărțirea de fostul: 'E mult mai tânăr decât mine'

FOTO: PR

insarcinata-asiainsarcinata-asia
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton