Dwayne Johnson s-a căsătorit în secret. Imagini fabuloase de la nuntă

 Stamen Diana
.

Nuntă în showbiz. Dwayne Johnson s-a căsătorit în secret cu dragostea vieții lui. Actorul a fost cel care a dat marea veste și tot el a postat primele imagini de la frumosul eveniment din viața lui.

Dwayne Johnson și Lauren Hashian s-au căsătorit după 12 ani de relație, iar cei doi au împreună două fetițe. Deși sunt împreună de mai bine de un deceniu, celebrul actor abia acum s-a hotărât să o ia pe mama fetițelor sale de soție.

Frumosul eveniment a avut loc în Hawaii, într-un cadru de vis. Dwayne Johnson a purtat o cămașă albă și pantaloni de culoarea untului, iar soția lui a avut o rochie de mireasă tip sirenă care i-a pus silueta în evidență. Imaginile de la nunta celor doi sunt de-a dreptul fabuloase, iar Dwayne Johnson și Lauren Hashian au făcut anunțul că s-au căsătorit abia după ce au semnat actele. Nunta celor doi a avut loc weekendul trecut.

FOTO: Instagram, Hepta

Dwayne Johnson s-a căsătorit în secretDwayne Johnson s-a căsătorit în secret

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton