Drama prin care a trecut Stela Bizdu, înainte de accidentul care a lăsat-o fără un picior: "Ne-a marcat pe viață, a trebuit să..."/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Stela Bizdu a trecut printr-un accident care i-a schimbat total viața, după ce a rămas fără un picior. Puțini știu, însă, că aceasta nu a fost singura dramă din viața influenceriței. Cu ani înainte, a avut o pierdere, peste care nu a trecut nici odată cu trecerea timpului. A trecut prin mai multe greutăți și ne-a vorbit despre toate cu inima deschisă, în exclusivitate.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Te-am văzut prima oară la emisiunea „Răi, da buni, în urmă cu aproximativ un an și jumătate. Și, de atunci, ai avut mai multe apariții televizate. Cine erai tu, Stela, înainte să începi să apari la TV, să îți spui povestea? Povestește-mi câte ceva despre viața ta, despre adolescență,
meserie, pasiuni…

Provin dintr-o familie de aromâni (machedoni) în care am crescut cu respectarea unor tradiții și obiceiuri bine definite. Am avut o copilărie fericită împreună cu sora mea, alături de părinți și bunici. Am fost învățată de mică despre adevăratele valori și principii morale, aspecte pe care dorim să le deprindă și băiatul nostru pe parcurs, iar ulterior, și fetița. La vârsta de 22 de ani, în 2007, mi-am pierdut tatăl, iar lipsa lui ne-a marcat sufletește și pe viață.

Drama-Stela-Bizdu-1Drama-Stela-Bizdu-1

Stela Bizdu: „A trebuit să-mi iau viața în piept pentru a ne întreține eu și mama'

Astfel, a trebuit să-mi iau viața în piept pentru a ne întreține eu și mama, sora mea fiind căsătorită. Ne-a fost greu o perioadă de timp și din punct de vedere financiar, în care am trecut de la un job la altul, dar primeam ajutor și din partea rudelor, care nu ne-au lăsat la greu. Am reușit să mă angajez la o bancă și, în paralel, lucram în weekend ca make-up artist cu diplomă, iar lucrurile începuseră să se așeze. Deși nu puteam participa la parastasele și pomenile tatei din cauza ocupației, aveam satisfacția că mă întorceam acasă cu bani care ne acopereau necesitățile și anumite aspirații. Așadar, pe plan material nu ne lipsea nimic.

Aceasta a fost prima mea cumpănă în urma căreia m-am maturizat și am ajuns independentă. Sfaturile pe care mi le dădea, învățăturile despre viață, simpla lui prezență… Încă îmi lipsește tata. Mi-ar fi plăcut să fie aici, cu noi, să-și vadă nepoții crescând, dar așa a fost să fie. Acum este Îngerul nostru păzitor care ne veghează de Sus.

Citește și: Cum și-a cunoscut Stela Bizdu soțul și cum au depășit greutățile în relație:”Am pierdut o sarcină cu puțin înainte de…”/ EXCLUSIV

Citește și: Stela Bizdu, totul despre accidentul care i-a schimbat viața:”Am închis ochii și m-am întrebat dacă am murit”/ EXCLUSIV

Citește și: Roxen luptă de 6 ani cu boala Lyme, provocată de căpușe:„Din păcate, sunt în ultimul stadiu'

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit!Milionarul ar fi înșelat-o cu altă femeie

Stela Bizdu: „Am o viață ca oricare altă mămică'

Ce înseamnă pentru tine deviza „Fă Rai din ce ai!?

Din păcate, viața multora dintre noi se învârte în jurul lucrurilor materiale și ne lăsăm controlați de superficialitate. Uitam să ne bucurăm de lucrurile pe care deja le avem. Bucuria vine din lucrurile mărunte .

Spune-mi cum decurge o zi obișnuită din viața ta. Care sunt momentele în care încă ai dificultăți, din punct de vedere fizic?

Am o viață ca oricare altă mămică și bineînțeles că am câteva tabieturi de care nu mă pot lipsi în fiecare dimineață. Îmi beau cafeaua, îl pregătesc pe George Ianis pentru grădiniță, după care rămân singură și mă ocup de diverse treburi ale casei.

Stela Bizdu: „Timpul, cel mai bun medicament'

La final, aș dori să le transmiți un mesaj de încurajare tuturor celor
care trec printr-o problemă similară cu a ta…

Le sugerez să aibă răbdare în procesul de vindecare cu ei înșiși, să își aloce perioada necesară pentru a se accepta așa cum sunt și să accepte schimbarea. Timpul va fi cel mai bun medicament pentru ei. Totul pleacă de la cap și știm prea bine că, dacă există ambiție și voință, putem muta chiar și munții din loc.

Când se află într-o situație extremă, îi sfătuiesc să îi lase pe cei din jur, cei dragi mai ales, să le fie sprijin necondiționat… Să accepte ajutorul oferit, pentru a se vindeca complet psihic. Să se înconjoare de oameni cu suflet frumos, să evite vampirii de energie și să găsească motive de recunoștință pentru măcar un lucru în fiecare zi, cum ar fi un apus de soare sau zâmbetul unui copil. Să nu se dea niciodată bătuți. Ceea ce pare a fi un sfârșit e, de fapt, un nou început.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton