Zodiile care nu sunt niciodată prefăcute. Cei mai sinceri nativi

 Sutiu Theodora
.

Zodiile care nu sunt niciodată prefăcute. Nativii din unele zodii au un caracter simplu și direct, ceea ce le face mai sincere din tot zodiacul. Acești nativi nu vor minți aproape niciodată, drept urmare te poți baza pe ei în orice fel de circumstanță. Totuși, aceste calități vin și cu niște defecte.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Nativii din aceste zodii care nu se prefac niciodată sunt foarte puține și nu au nevoie să se prefacă, să recurgă la minciuni sau la tot felul de tertipuri pentru a obține ceva. Sunt semne zodiacale curajoase, care știu ce vor, care îți arată foarte sincer ce cred despre tine și cum vor acționa, chiar dacă este în detrimentul tău.

Nativii din unele zodii au un caracter simplu și direct, ceea ce le face mai sincere din tot zodiacul. Acești nativi nu vor minți aproape niciodată, drept urmare te poți baza pe ei în orice fel de circumstanță. Totuși, aceste calități vin și cu niște defecte.

Zodiile care nu sunt nicidată prefăcute. Aceste zodii sincere sunt puține și nu au nevoie să recurgă la minciuni sau la tot felul de tertipuri pentru a obține ceva. Sunt semne zodiacale curajoase, care știu ce vor, care îți arată foarte sincer ce cred despre tine și cum vor acționa, chiar dacă este în detrimentul tău.

Zodiile care nu sunt niciodată prefăcute. Taur

Zodiile care nu sunt nicidată prefăcute. Nativii din zodia Taur sunt, de obicei, recunoscuți datorită faptului că sunt foarte direcți. Ei nu suportă oamenii care se prefac sau minciuna așa că preferă să își rezolve toate problemele cât se poate de direct.

Mai mult decât atât, Taurii preferă mereu să își rezolve problemele singuri, așa că nu acceptă sfaturi. Pentru ei, totul trebuie să fie logic, simplu și natural. Pentru că sunt deschiși, nu se ascund sub măști și nici nu lasă loc de întors. Când vor să afle ceva, întreabă în mod direct și așteaptă un răspuns sincer, deși sunt persoane suficient de discrete.

Zodiile care nu sunt niciodată prefăcute. Fecioară

La fel ca și Taurul, Fecioara este un semn de Pământ care adoră sinceritatea. Pentru ea, minciuna nu are niciun rost pentru că sunt conștienți că „are picioare scurte'. Uneori, nativii din această zodie par că nu știu să mintă.

Zodiile care nu sunt niciodată prefăcute. Fecioarele sunt prea ordonate, corecte, tipicare și calculate pentru a pierde timpul cu minciuni, înșelătorii sau lucruri neclare. Atunci când vorbesc despre ei, aduc atât de multe argumente încât nu ai cum să nu îi crezi. Nu îi place să fabuleze, dar așteaptă aceeași atitudine directă și sinceră și din partea celorlalți.

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Citește și: Mihaela Bilic o înlocuiește pe Oana Cuzino, la Pro TV

Citește și: Ileana Gyulai Ienei, soția lui Emeric Ienei, a murit

Zodiile care nu sunt niciodată prefăcute. Balanță

Zodiile care nu sunt niciodată prefăcute. Deși uneori încearcă să își ascundă defectele, Balanțele sunt extrem de sincere în urce fel de circumstanță. Directe, sociabile, atente cu cei din jur, Balanțele îți spun în față ce vor, chiar dacă folosesc cuvinte îndulcite.

Exista posibilitatea ca în situațiile tensionate să își dorească ascunderea adevărului, dar niciodată nu vor minți. Chiar dacă are mari necazuri din această, Balanța preferă să fie directă și sinceră.

Zodiile care nu sunt niciodată prefăcute. Capricorn

Zodiile care nu sunt niciodată prefăcute. Capricornii sunt recunoscuți pentru faptul că sunt serioși, onești și tocmai din acest motiv, nu au motive să se prefacă. Faptul că sunt orientați către bani, sunt capabili să își construiască o viață cât se poate de solidă. Sunt carieriști, nu vor să fie altcineva în fața șefilor, un lucru care poate fi problematic.

Aceleași reguli se aplică și în viața de cuplu. Un Capricorn care iubește o face profund și sincer și pentru totdeauna. Dacă nu iubește, preferă să rămână singur și nici nu îi trece prin cap se transforme în altcineva pentru a cuceri

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton