Andi Moisescu a început cu munca de jos: „Vindeam ziare la metrou, era tot ceea ce dețineam”

 Sutiu Theodora
.

Andi Moisescu, despre momentele de cumpănă din viața sa. Deși are 30 de ani de ProTV „în spate', Andi Moisescu este fară îndoială una dintre cele mai discrete vedete de la noi. Dacă până acum prezentatorul TV a preferat mereu să își țină viața personală departe de refletoare, acum s-a decis să vorbească despre una dintre cele mai grele perioade din viața lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Andi Moisescu, despre momentele de cumpănă din viața sa. Vedeta a vorbit, într-un interviu recent, despre viața lui înainte de a se angaja la ProTV. Perioada de după facultate a fost una foarte dificilă. Dar, totuși, în perioada aia norocul avea să îi surâdă.

andi-2andi-2

„Am intrat în 1990 în radio dintr-o nebunie. Vindeam ziare la metrou, cam asta era tot ceea ce dețineam până atunci, abilitatea de a vinde ziare la metrou la Piața Romană.

Asta știam clar că funcționa pentru că avusesem succes și câștigasem niște bani buni, la prima vânzare… la vremea respectivă.

Andi Moisescu a început cu munca de jos: vindea ziare

În timp ce vindeam ziare am auzit anunț de concurs de dj la un post de radio. Era primul post de radio apărut atunci, și mai eram cu încă un coleg de bancă, și el vindea ziare lângă mine – și mi-a zis De ce nu te duci?

Că tu tot pui muzică la toate petrecerile noastre'. Și m-am dus. A doua zi de dimineață i-am zis: Bine, fii atent, eu nu vin mâine să vând' – vindeam săptămânal, deci nu era o problemă dacă nu vindeam într-o zi – și m-am dus la concurs. Printre alți 50 de oameni eram și eu. Am luat eu și încă un băiat.

Am plecat de jos. Mai jos de atât… nu-mi dau seama de unde aș fi putut să plec', a declarat, Andi Moisescu pentru Ciao.ro.

Cum a ajuns Andi Moisescu să lucreze la ProTV

Andi Moisescu, despre momentele de cumpănă din viața sa. Vedeta de la ProTV a povestit cum a ajuns de la radio în televiziune deși nu era foarte convins că acest domeniu este pentru el. Deși îl sunaseră să dea probe pentru mai multe emisiuni, abia a cincea oară s-a dus.

„A început frumos, printr-un telefon în care am fost invitat să dau o probă pentru Ora 7, bună dimineața', era practic cred că a 5-a probă pe care o dădeam pentru Pro TV, mă rog, pentru televiziune, pentru că înainte se chema Canal 31', când am dat prima probă. 

Pentru că la invitațiile anterioare am zis că n-are rost să vin să fac ceva ce nu cred că mi se potrivește. Și atunci a fost un moment, habar n-am, de descătușare emoțională…', a mai declarat Andi Moisescu.

Citește și: Ce frumoși și talentați sunt băieții lui Andi Moisescu. Învață meserie de la tatăl lor:Sunt la curent cu tot ce mişcă amândoi, avem chiar discuţii aprinse

Citește și: Drama neștiută a lui Andi Moisescu.Juratul de la ‘Românii au talent a fost abandonat de tată când avea doar 4 ani

Citește și: Florin Busuioc, despre viața după infarct și carieră

Facultatea, un stres pentru Andi Moisescu

Andi Moisescu, despre momentele de cumpănă din viața sa. Totodată, Andi Moisescu susține că perioada din facultate a fost una cele stresante din viața lui. „Cred că tocmai terminasem facultatea, dispăruse un stres destul de puternic în viață, pentru că Facultatea de Matematică nu e chiar atât de ușoară precum pare din afară.

Și ultimii doi ani erau din ce în ce mai dificili pentru mine, prin prisma faptului că aveam și foarte mult de muncă', a mai spus vedeta de la ProTV.

Cine a fost omul care i-a influențat cariera lui Andi Moisescu

Andi Moisescu, despre momentele de cumpănă din viața sa. Andi Moisescu a dezvăluit și cine este persoana care l-a influențat cel mai tare, atunci când a intrat în ProTV. Fiind la început, avea foarte multe de învățat.

„Una dintre ele, am mai povestit eu despre ea, e probabil cel mai important lucru pe care l-am învățat, atunci când am intrat în televiziune, de la unul dintre directorii de imagine din Pro Tv la vremea respectivă.

Victor Prunaru care mi-a spus nu-mi aduc aminte dacă după ce am dat proba sau după una dintre emisiuni a venit la mine și mi-a zis:

Hai să te învăț ceva ce probabil o să prețuiești toată viața. Televiziunea e o chestiune de echipă în care fiecare are câte ceva de făcut, chiar dacă nu-i vezi pe toți, și e foarte important ca fiecare să simtă că tu vrei să le mulțumești fiecăruia pentru tot ceea ce au făcut', a mai spus Andi Moisescu, potrivit aceleași surse.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton