Drama actriței Dorina Lazăr. A fost abandonată de mamă în copilărie: ”Într-o noapte şi-a făcut bagajul şi dusă a fost”

 Oana Popoiag
.

Reputata actriță Dorina Lazăr a avut o viață de film, mai ceva ca personajele sale. La aproape 80 de ani, aceasta a rememorat într-un interviu momentele dramatice din copilăria sa, când mama ei a fugit de acasă, lăsând-o în grija tatălui. Între părinții săi era o diferență de vârstă mare, de 20 de ani.

Actrița Dorina Lazăr este una din cele mai valoroase actrițe ale teatrului românesc și o femeie cu o viață impresionantă, în același timp. La aproape 80 de ani, nu și-a pierdut vitalitatea, iar amintirile sale despre copilăria deloc ușoară sunt foarte vii.

Dorina Lazăr a vorbit într-un interviu Adevărul despre trecutul său și despre copilăria petrecută în Hunedoara, alături de tatăl său, de meserie brigadier silvic, în grija căruia a rămas după ce mama ei a fugit de acasă.

Cel mai greu moment din copilăria actriței Dorina Lazăr

'Când aveam 5 ani, mama a fugit de acasă. Într-o noapte şi-a făcut bagajul şi dusă a fost. Singura care a ştiut unde merge şi motivul pentru care a fugit era mătuşa mea Victoria, care, săraca, s-a prăpădit. Eu am fost atât de cretină că nu am întrebat-o, nu m-am ţinut de ea să-mi spună exact ce s-a întâmplat', a dezvăluit actrița. Aceasta a mai povestit că între părinții săi era o diferență de vârstă mare, de 20 de ani, mama ei având doar 17 ani când s-a căsătorit.

'Săracul tata, a fost tare nefericit toată viaţa lui. O iubea teribil şi faptul că a fugit şi că m-a lăsat şi pe mine – îţi dai seama ce lovitură a fost pentru el! Să te trezeşti la 43 de ani, nima-n lume, fără nevastă, cu un copil, cu o casă pe un sfert terminată – că bunicul meu se apucase să le facă case, dar încă nu terminase. Au terminat până la urmă jumătate din ea şi ne-am mutat acolo', a completat actrița, care și-a revăzut mama, devenită actriță la Bulandra, după circa trei ani.

actrița Dorina Lazaractrița Dorina Lazar

Foto: Libertatea

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton