Dovada că Julio Iglesias se confruntă cu probleme serioase de sănătate! Artistul de 76 de ani are nevoie de ajutor pentru a se deplasa / FOTO

 Cica Cristina
.

Julio Iglesias pare să se confrunte cu probleme serioase de sănătate! Imaginile surprise de paparazzi au stârnit îngrijorare în rândul fanilor!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ultimele fotografii apărute cu Julio Iglesias au stârnit preocupare în rândul tuturor. Artistul, care în luna septembrie urmează să împlinească 77 de ani, a fost fotografiat în timp ce se îndrepta, cu ajutor, spre plajă, în Punta Cana, Republica Dominicană.

În imaginile surprinse de paparazzi se observă cum artistul se deplasează din ce în ce mai greu, fiind ajutat de două tinere să se deplaseze.

Citește și: Lili Reinhart și Cole Sprouse s-au despărțit!Actorii aveau o relație de 3 ani

Pentru a se asigura că nu există niciun pericol de contractare a noului coornavirus, solistul spaniol a închiriat o întreagă plajă pentru a nu fi nevoit să intre în contact cu nimeni. Preocuparea sa este fondată, având în vedere că în Republica Dominicană statisticile indică peste 87.000 de persoane infectate cu noul coronavirus și aproape 1500 de morți.

Julio Iglesias își împarte acum timpul între Miami, SUA şi vila din Punta Cana, notează click.ro.

Citește și: Cosmin Coteanu de la Puterea Dragostei s-a căsătorit și urmează să fie tată.Imagini de la cununia civilă

Câți copii are Julio Iglesias

Oficial, Julio Iglesias are trei copii din prima căsătorie, cu Isabel Preysler: Chabeli Iglesias (3 septembrie 1971), Julio Iglesias Jr. (25 februarie 1973) şi Enrique Iglesias (8 mai 1975).

În urma celui de-al doilea mariaj, cu Miranda Rijnsburger, Iglesias are cinci copii: Miguel Alejandro Iglesias (7 septembrie 1997), Rodrigo Iglesias (3 aprilie 1999), gemenele Cristina şi Victoria Iglesias (1 mai 2001) şi Guillermo Iglesias (5 mai 2007).

Citește și: Cristina Șișcanu de la Bravo, ai stil! Celebrities și-a făcut o schimbare radicală de look:„Niciodată nu am avut părul atât de scurt'

Julio Iglesias gives concert in MoscowJulio Iglesias gives concert in Moscow

Sursa foto: Hepta, Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton