Doliu în lumea teatrului! Actorul Șerban Celea a murit la 68 de ani

 Stamen Diana
.

Doliu în lumea teatrului românesc! Actorul Șerban Celea a murit la vârsta de 68 de ani. Anunțul trist a fost făcut chiar de Uniunea Teatrală din România.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Actorul Șerban Celea a murit, joi, la vârsta de 68 de ani. Vestea a venit ca un șoc pentru colegii de teatru, care i-au lăsat mesaje de adio pe rețelele de socializare. Șerban Celea s-a născut pe 10 iunie 1952 și a absolvit Colegiul Sf. Sava din Bucureşti şi Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică, promoţia 1975, la clasa profesoarei Sanda Manu.

'UNITER anunță cu tristețe că azi, 20 august 2020, a plecat dintre noi actorul ȘERBAN CELEA, născut la 10 iunie 1952.
Absolvent al Colegiului „Sf. Sava' din București și al Institutului de Artă Teatrală și Cinematografică, promoția 1975, clasa profesoarei Sanda Manu, și-a început cariera ca actor la Teatrul Dramatic „George Bacovia' din Bacău (1975-1976), a continuat la Teatrul Giulești (azi Odeon) între 1976-1979, Teatrul de Comedie (1979-1994), Teatrul Bulandra (1994-prezent).
Condoleanțe familiei!
Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace!'
, este mesajul trist în care este anunțat decesul actorului.

Șerban Celea s-a remarcat și în distribuția unor filme. A jucat sau a dat voce unor personaje din 'Inimă de dragon 3: Blestemul vrăjitorului' (2015) – Sir Wulfric, 'Dușmanul din umbră' (2014) – dr. Iulian Cornel, 'Tarzan' (2013) – Chris, Smith (dialog versiune dublată), 'Aventuri în Zambezia' (2012) – Tendai (versiune dublată), 'Jocul asasinilor' (2011) – Wilson Herrod.

Citește și: Jassim-Mohamad Al Hamdani, concurent în emisiunea lui Liviu Vârciu de la Antena 1, a murit

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton