Ce mare s-a făcut băiatul lui Petre Roman și al Silviei Chifiriuc! Petrus are 11 ani acum și seamănă leit cu tatăl lui!

 Dumba Gabriela
.

De când s-a însurat cu Silvia Chifiriuc, în 2009, Petre Roman a rărit aparițiile TV și prezența în viața publică. S-a dedicat foarte mult familiei și a pus politica pe plan secund. Cel pe care îl știam „micuțul Petrus” are deja 11 ani acum și seamănă leit cu tatăl lui, semn că va rupe multe inimi peste câțiva ani, dacă va prelua și „talentul” de cuceritor de la Petre Roman.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

La 74 de ani, Petre Roman este un bărbat fericit. S-a însurat, în urmă cu 11 ani, cu o femeie cu 26 de ani mai tânără și este tatăl unui băiețel, care îi seamănă perfect. În plus, Silvia a declarat că și-ar mai dori un copil.

Despre perioada de început a relaţiei lor, Silvia a povestit că nu i-a fost foarte uşor, având în vedere notorietatea lui Petre Roman și faptul că venea după o căsnicie de 34 de ani:

„Când Petre a decis să închidă uşa trecutului şi să deschidă, alături de mine, uşa unui viitor nou, împreună, m-a avertizat: «Să ştii că nu va fi uşor! Se vor spune multe răutăţi despre tine, dar să nu uiţi niciodată că, orice s-ar spune, ceea ce contează este ceea ce cred eu despre tine». La început, poate că nu mi-am dat seama cât de amplu poate fi răul acela, dar acum ştiu'.

Dar, au fost şi zile frumoase când Silvia chiulea de la cursuri numai ca să-l întâlnească pe cel care urma să-i fie soţ.

„Când l-am cunoscut pe Petre el nu avea o activitate prea intensă în politică. Era mult mai liber, mergea mult pe munte, mi-a insuflat şi mie această dragoste pentru munte. Eram la facultate când l-am cunoscut. A fost o perioadă superbă. Cineva de Sus mi-a dat să trăiesc altceva, la o intensitate superbă. Chiuleam de la cursurile de operă ca să prind trenul, că aveam un tren la 4 fără un sfert, şi îl prindeam şi mergeam la munte. Ţin foarte mult la acest echilibru, la armonie, să fie între noi pace', a povestit Silvia Chifiriuc în urmă cu ceva timp.

oana-roman-si-a-vazut-fratele-doar-de-2-ori-in-11-ani-2oana-roman-si-a-vazut-fratele-doar-de-2-ori-in-11-ani-2

Silvia ia în calcul să aibă încă un copil cu Petre Roman.

„Este un dar care nu se compară cu nimic. Când se întâmplă o aşa minune se întâmplă pentru că Dumnezeu vrea. Nu am căutat niciodată să fac tratament, nici nu am avut probleme', a afirmat ea.

Mai vreau încă un copil, dacă îmi dă Dumnezeu, de ce nu? Mi-aş dori o fetiţă, mai ales pentru că mama mea a vrut foarte mult să aibă o nepoţică. Deocamdată, ne bucurăm de băieţelul pe care îl avem. Suntem mândri că îi place să înveţe. Studiază la Şcoala Franceză şi s-a integrat foarte bine, deja este în al patrulea an şi vorbeşte foarte bine franceza' , a spus Silvia pentru Click!.

Petre Roman și fiul său au mers la TV, la „Aici eu sunt vedeta”

Acum doi ani, Petre și Petrus Roman au participat la emisinea ‘Aici eu sunt vedeta’, unde cel mic a dat destule din casă. În râsetele publicului, el și-a pârât tatăl, care are obiceiul de a stinge luminile din casă, pentru că nu-i place risipa. A mai spus și că Petre Roman e mare amator de drumeții pe munte și când era mai mic îl punea într-un rucsac special și plecau amândoi pe munte.

Însă cel mai încântat e Petrus de o pușcă pe care o va moșteni de la tatăl său, armă pe care acesta o are, la rândul său, de la propriul tată. Petrus nu și-a cunoscut bunicul. De menționat e faptul că arma cu pricina i-a fost dată bunicului său de către regele Mihai, susține chiar Petre Roman.

„Îmi cunosc bine copilul, pe Petrus. Este un copil care reacționează și gândește frumos. E așezat temeinic în ce gândește și, câteodată, are și mult umor. Așadar, mă aștept la lucruri bune', spunea Petre Roman înainte de emisiune.

Oana Roman și-a văzut fratele mai mic de două ori în 11 ani

Oana Roman are doi frați vitreg: Catinca și Petrus, dar cu nici unul dintre ei nu are o relație fericită. Cu Catinca abia dacă își mai vorbește, iar pe Petrus l-a văzut de două ori în viața lui, conform impact.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton