Dovada că Andra Volos de la Puterea Dragostei nu l-a uitat pe Bogdan Mocanu: "În cinstea fostului"

 Cica Cristina
.

Bogdan Mocanu s-a afișat recent cu o nouă iubită și susține că relația cu Andra Voloș s-a terminat definiv. Fostul concurent de la Puterea Dragostei a trecut peste despărțire și acum pare mai liniștit ca niciodată. Totuși, Andra Voloș pare că nu l-a uitat definitiv, având în vedere ultimul mesaj transmis.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Povestea Andrei Voloș cu Bogdan Mocanu a început la Puterea Dragostei și a continuat și după ieșirea din casa din Turcia. Relația lor a fost maracată de o serie de controverse, fiind marcată de mai multe despărțiri și împăcări.

Relația lor a trecut la un alt nivel când s-au mutat împreună, însă lucrurile nu au funcționat în cazul lor și s-au despărțit, de data aceasta definitiv. Cel puțin asta susține Bogdan Mocanu, care deja și-a refăcut viața în brațele altei femei.

Andra-Volos-Puterea-Dragostei-1Andra-Volos-Puterea-Dragostei-1

Bogdan Mocanu: „S-a terminat demult relația cu Andra Voloș”

Fostul concurent de la Puterea Dragostei s-a afișat pe rețelele de socializare la braț cu actuala iubită. Chiar dacă a ales să nu-i dezvăluie chipul, se pare că Bogdan Mocanu este extrem de fericit cu noua lui parteeră, în brațele căreia a găsit liniștea.

A avut nevoie de o perioadă de recuperare după relația tumultoasă cu Andra Voloș, însă după ce și-a acordat timp suficient a înțeles că merită să-și mai acorde o altă șansă cu altcineva.

Da, nu mai sunt singur. S-a terminat demult relația cu Andra. S-a terminat și perioada aia de doliu cum ar veni, doliu sufletesc. Am suferit, pentru că după ce ne-am despărțit tot apăreau noutăți și eram așa dezamăgit zilnic, până când a început să nu mă mai deranjeze și în sfârșit am reușit să-mi deschid inima. Nu am lăsat nimic, s-a întâmplat pur și simplu, iar asta face să fie foarte intens. Nu ne-am mutat împreună, dar petrecem foarte mult timp împreună. ', a transmis Bogdan Mocanu.

Citește și: Cum a reacționat Andra Volos de la Puterea Dragostei după ce Bogdan Mocanu s-a afișat cu noua iubită

Citește și: Război între Bogdan Mocanu și Andra Volos de la Puterea dragostei. Fosta iubită i-a distrus casa:'Era murdar tot'

Citește și: Geanina Ilieș, adevărul despre căsătorie cu iubitul misterios:„Îmi spune că sunt iubita lui perfectă'/ EXCLUSIV

Citește și: A murit DJ Pascal.A fost găsit într-o cameră de hotel din Pitești

Andra Voloș de la Puterea Dragostei, mesaj pentru Bogdan Mocanu

La rândul ei, nici Andra Voloș nu a dat vreun semn că și-ar dori să se împace cu fostul partener. Totuși, se pare că nici nu l-a uitat de tot, dat fiind că încă îi mai transmite mesaje.

Ultima dată, Andra a postat un video în timp ce servea un pahar de băutură și a transmis În cinstea fostului', mesajul fiind cel mai probabil pentru fostul partener.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton