Bogdan Stanoevici nu va fi înmormântat creștinește. Unde este depus trupul neînsuflețit al actorului

 Cica Cristina
.

Bogdan Stanoevici a murit la 62 de ani. Actorul era internat de câteva săptămâni în spital, după ce fusese infectat cu COVID-19. El nu va fi înmormântat creștinește, ci va fi incinerat precum i-a fost ultima dorință.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bogdan Stanoevici a murit cu zece zile înainte de a împlini 63 de ani. În spital a contractat o infecție nosocomială. Medicii au apelat la o procedură riscantă pentru a-i salva viața, însă fără succes.

Trupul neînsuflețit al actorului a fost depus la Capela Cimitirului Bellu, pentru ca toți cei care l-au cunoscut și îndrăgit să aibă ocazia să-și ia rămas bun de la el.

Bogdan-Stanoevici-înmormântare-1Bogdan-Stanoevici-înmormântare-1

Alexandra Velniciuc: „Bogdan Stanoevici a fost un om bun”

Anunțul a fost făcut de actrița Alexandra Velniciuc, care a transmis cu această ocazie și un mesaj dureros despre colegul și prietenul ei, care s-a stins din viață.

Actrița are numai cuvinte de laudă la adresa actorului, care îi era foarte apropiat.

Citește și: Povestea neștiută a lui Bogdan Stanoevici.A plecat din țară înainte de Revoluție și a luat-o de la zero

Citește și: Reacțiile artiștilor după moartea lui Bogdan Stanoevici. Marcel Pavel:”Ce om bun și prieten am pierdut!”

Citește și: Klaus Iohannis s-a vaccinat anti-COVID-19:'Este eficient și recomand tuturor'

Citește și: Ștefan Stan a ajuns de urgență la spital cu fetița nou-născută.Cum se simte micuța

„Drum lin, Motecutza! Am jucat cu Bogdan Stanoevici timp de 9 ani. În ultimii 5 ani ne-am petrecut și vacanțele împreună. A fost un Om Bun. Mulți l-ar putea cataloga drep rebel. Era! Teribilist. Așa e! Dar pentru asta îl iubeam. Pentru spiritul lui justițiar, pentru adolescentul întârziat care părea, ceea ce îl făcea fermecător și mereu tânăr. Enervant de tânăr!

A fost un coleg și partener de scenă generos. Inteligent, spontan, educat și mai avea o calitate greu de găsit în zilele noastre, a fost un om demn. Era optimist și încrezător, indiferent de situație. Te puteai baza pe el și orice vorbeai cu el, știai că «vorba-i vorbă!» Îi mulțumesc că ne-a fost aproape. Dumnezeu să-l ia în paza sa!', a transmis actrița pe rețelele de socializare.

Bogdan Stanoevici nu va fi înmormântat

Bogdan Stanoevici nu va fi înmormântat creștinește, dat fiind că dorința sa a fost să fie incinerat.

Prietenii și apropiații doresc să-i îndeplinească ultima dorință, astfel că rămășițele sale pământești urmează să fie incinerate în cadrul unei ceremonii restrânse. Doar familia și câțiva apropiați vor lua parte la procedură.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton