Cristina Șișcanu, probleme în familie pentru că își răsfață prea mult fiica! "Mi-au reproșat și mama, și Mădălin..."

 Oana Pantazi
.

Cristina Șișcanu și fiica ei, Petra au o relație specială, iar vedeta de televiziune, se pare, nu face față mereu drăgălășeniei micuței și îi cam face toate poftele. Asta nu este însă întotdeauna pe placul lui Mădălin și nici al mamei ei…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cristina Șișcanu și fiica ei, Petra sunt protagonistele emisiunii Mămici de pitici, cu lipici, iar micuța se simte în largul ei în fața camerelor de filmat. De altfel, Petra a participat alături de Cristina și la una dintre edițiile Bravo, ai stil! Celebrities, unde le-a furat inimile atât juraților și concurentelor, cât și telespectatorilor, așadar până la a deveni vedetă TV la nici 4 ani nu a mai fost decât un singur pas.

Mă bucur foarte mult că fac parte din reality show-ul Mămici de pitici, cu lipici! Într-adevăr, eu cumva am copii de toate vârstele, şi de 23 de ani, şi de 17 ani şi un copil de 3 ani şi 8 luni, Petra, aşa că pot să spun că am trăit alături de ei mai multe etape din dezvoltarea lor. Dar cel mai important este că vom face schimb de experienţă noi între noi, mamele implicate în acest proiect, dar şi cu telespectatoarele noastre. Sunt convinsă că va fi o experienţă foarte constructivă, atât pentru mine, cât şi pentru Petra”, mărturisea Cristina Șișcanu.

Cristina-_i_canu-bravo-ai-stilCristina-_i_canu-bravo-ai-stil

Petra e un copil cu personalitate

Deși se poate spune că este o mamă cu experiență – Cristina Șișcanu este și mama celor doi copii ai lui Mădălin Ionescu, dintre care unul cu nevoi speciale -, se pare că nu îi poate rezista Petrei, mezina lor, căreia îi face toate poftele. Iar acesta este și motivul pentru care primește reproșuri din partea soțului ei și nu numai…

Ștefania, fata cea mare, nu mai stă cu noi. Filip este un copil special. A rămas cu niște probleme de dexteritate. Filip și Petra sunt foarte uniți și sunt grijulii unul cu celălalt.

Citește și: Cătălin Botezatu, primele declarații după ce Bianca Drăgușanu ar avea o nouă relație: 'Mă duc ca naș la nunta ei cu Gabi Bădălău'

Citește și: Klaus Iohannis s-a vaccinat anti-COVID-19: 'Este eficient și recomand tuturor'

Citește și: Ștefan Stan a ajuns de urgență la spital cu fetița nou-născută. Cum se simte micuța

Citește și: Agresoarea Cristinei Joia a scăpat de arestul la domiciliu! Ce reguli trebuie să respecte

Mie mi-au reproșat, și mama, și Mădălin, că prea o las pe Petra să facă ce vrea. Am vrut să se manifeste. Să nu aibă rețineri în a se manifesta. Am vrut să își asume ceea ce face. Are o personalitate puternică, deci cumva e firesc să fie așa. Probabil și din educația pe care i-am dat-o până acum. Dacă nu îi argumentez ceva, nu există să accepte', a mărturisit Cristina Șișcanu.

O casă mare, dar neîncăpătoare…

Apoi, Cristina Șișcanu le-a prezentat telespectatorilor și casa în care locuiește alături de familia ei, mărturisind că, deși este o locuință destul de spațioasă, nu ar deranja-o dacă ar dispune de mai mult spațiu… Asta poate și din cauza numărului mare de musafiri care le trec pragul.

La noi sunt multe persoane în casă. Filip are camera lui la parter. Camera Ștefaniei s-a transformat în dressing-ul meu. Avem două băi sus și una jos, garajul s-a transformat și el într-o cameră', a mai spus Cristina Șișcanu în emisiunea Mămici de pitici, cu lipici, de la Antena Stars.

Foto: Instagram, captură foto Antena Stars

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton