Dieta ținută de Halle Berry, la 53 de ani! A renunțat de ani buni la zahăr, fructe și pâine, dar nu se înfometează: "Mănânc patru mese pe zi"

 Cica Cristina
.

Halle Berry are 53 ani, dar vedeta pare să fi descoperit elixirul tinereții! Arată splendid și are o siluetă de invidiat. Vedeta are un stil de viață echilibrat, care o ajută să se mențină în cea mai bună formă fizică!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Halle Berry a fost diagnosticată încă de la o vârstă fragedă cu un diagnostic „greu de digerat”. La 19 ani i s-a spus că are diabet, iar de atunci a trebuit să-și schimbe total viața, astfel încât să reușească să țină boala în frâu. Cum orice rău spre bine e, actrița a adoptat un stil de viață mai sănătos, care o ajută și astăzi să se mențină într-o formă fizică de invidiat.

Vedeta din James Bond a renunţat complet la zahăr, fructe şi la pâine, însă nu a ales nicidecum calea înfometării. Halle Berry a declarat că are patru mese pe zi, iar de la masă nu lipsesc legumele și nici carnea.

Citește și: Viața ei e complicată, dar îi face față cu brio! Andreea Antonescu:„Mă simt o femeie împăcată cu mine însămi, împlinită, fericită'/ EXCLUSIV

„Prin dieta pe care am adoptat-o am ales să-mi gestionez diabetul. Încerc să mănânc patru mese mici pe zi. Îmi place să mă simt puternică şi sănătoasă”, a spus câștigătoarea premiului Oscar pentru performața din Monster’s Ball, pentru Women & Home South Africa.

Ce mânâncă Hale Berry pentru o siluetă zveltă

Hale Berry consumă alimente cu un conţinut redus de grăsimi, zahăr şi carbohidraţi procesaţi. Tonul la grătar sau piureul cu usturoi se numără printre felurile sale favorite, iar legumele sunt de bază în dieta sa.

Citește și: Laura Cosoi vorbește despre momentele mai puțin plăcute din sarcină:„Reflux, cârcei, nopți nedormite, kilograme în plus, dureri, totul este dat peste cap'

„Am început să mănânc o mulţime de legume proaspete, pui, peşte şi paste. Am renunţat la carnea roşie, de asemenea şi la fructe, pentru că acestea conţin destul de mult zahăr”, a mai precizat încântoarea actriță.

Un alt secret al vedetei ar fi că are grijă să se hidrateze foarte bine: bea multă apă, mai ales pentru senzația de sațietate.

Citește și: Păpușa Ken s-a transformat în femeie.Cum arată acum după schimbarea de sex

Desigur, sportul este esențial pentru a avea un asemenea corp: vedeta mizează pe exercițiile cardio, iar de trei ori pe săptămână face antrenamente speciale pentru tonifierea abdomenului, notează gustarte.ro.

Daily Instagram PostsDaily Instagram Posts

Sursa foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton