Cum arată mormântul fostei soții a lui Florin Piersic. Tatiana Iekel a murit acum trei ani, dar actorul n-a mai reușit să ajungă la cimitir

 Lupescu Anca
.

Tatiana Iekel s-a stins din viață în mai 2017, la 84 de ani. Regretata actriță Tatiana Iekel, mama lui Florin Piersic Jr și prima soție a lui Florin Piersic, a murit la Spitalul Militar din Capitală, avându-l alături pe fiul ei. Actrița nu a fost depusă la vreun teatru din Capitală, la vremea respectivă, așa cum se așteptau apropiații, căci familia a decis să țină secret decesul ei, acesta fiind anunțat trei zile mai târziu, după înmormântare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

La vremea respectivă s-a scris că la cimitir, la înmormântare, au fost prezenți doar fiul ei, Florin Piersic Jr și partenera lui, după cum mărturiseau angajații cimitirului.

Acum, mormântul fostei soții a lui Florin Piersic, regretata actriță Tatiana Iekel, pare părăsit. Angajații cimitirului susțin că marele artist nu a mai trecut pe-acolo. ca să se îngrijească de locul ei de veci, de foarte mult timp. 

Din cauza pandemiei, a autoizolării, dar și a vârstei înainte, Florin Piersic nu a mai ajuns de câteva luni bune la mormântul fostei soții, Tatiana Iekel, ce se află într-un cimitir de la periferia Capitalei.

La locul de veci ai regretatei actrițe nu este nicio lumânare aprinsă, nicio floare, ba mai mult, într-o sticlă, lângă cruce, se află un buchet ofilit, care pare că se află acolo de foarte multă vreme.

La finalul lunii mai, s-au împlinit 3 ani de când Tatiana Iekel, mama lui Florin Piersic Jr și prima soție a maestrului, s-a stins din viață.

Conform celor din cimitir, din păcate, din cauza condițiilor de pandemie, acotrul nu a organizat nicio slujbă la mormânt.

„Vor ajunge și la mormântul ei'

media-148707669009831400-1media-148707669009831400-1

Nici Florin Piersic, nici fiul lui nu au mai fost văzuți pe la cimitir, probabil din cauza pandemiei. Marele actor venea în urmă cu multe luni și chiar mai făcea câte o glumă cu noi, angajații, mai făcea și poze. Probabil că după ce se mai liniștește nebunia cu Covid-ul, vor ajunge și la mormântul ei pentru că nu au plantat nici flori. Probabil și lui Florin Piersic îi este teamă să se expună în această perioadă, mai ales că are și el o vârstă și alte probleme de sănătate odată cu vârstă. În plus, câteva luni cimitirul a fost închis, așa cum au fost toate cimitirile, deci nici dacă își dorea să vină nu ar fi avut cum să intre', susțin angajații din cimitir, potrivit ciao.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton