Divorțul Ancăi Țurcașiu a luat prin surprindere! Ce spunea solista recent, la aniversarea a 22 de ani de căsnicie: "Se muncește mult într-o relație, dar ne iubim. Trăim clipa și nu ne gândim la altceva"

 Cica Cristina
.

Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu au aniversat recent 22 de ani de căsnicie, ocazie de care artista a profitat pentru a dezvălui care este secretul unei relații de durată! Vestea că cei doi vor divorța a luat prin surprindere pe absolut toată lumea!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Anca Țurcașiu părea, în urmă cu puțin timp, o femeie împlinită și fericită. Nimic nu prevestea că relația dintre ea și partenerul, care îi este alături de peste 23 de ani, s-ar fi deteriorat.

Din spusele artistei, se iubeau, se respectau enorm de mult, își acordau toate încrederea din lume și erau fericiți. Nu își făcuseră planuri mărețe pentru viitor, ci tot ce își doreau era să trăiască clipa.

Toate acestea au fost date uitării, cei doi fiind acum în pragul divorțului.

Citește și: Cum se înțeleg, de fapt, Victor Slav și Bianca Drăgușanu.Totul se întâmplă „cu acordul' lui Alex Bodi

'Nu știu cum au trecut acești ani. Au trecut frumos și repede. Nu am stat să numărăm niciodată, doar am trăit clipa, cum s-ar spune. E bine, e frumos, faptul că treci alături de omul pe care ți l-ai dorit alături prin viață și-l păstrezi acolo, e minunat. E foarte ușor să renunți la o relație mult mai ușor, decât să o păstrezi.', spunea Anca Țurcașiu recent la Antena Stars.

Citește și: Andreea Esca a avut coronavirus. Primele declarații:„Da, am fost bolnavă de COVID-19, eu, soțul meu și băiatul'

Vedeta a recunoscut că este mult de lucru atunci când vine vorba despre o relație de durată, dar susținea că se iubesc în continuare: 'Se muncește mult într-o relație, dar ne iubim. Trăim clipa și nu ne gândim la altceva.', a mai precizat Anca Țurcașiu, potrivit spynews.ro.

Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu dau divorțat

Anca Țurcașiu a anunțat luni seară pe rețelele de socializare că a divorțat de Cristian Georgescu.

Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită ! Sunt aici pe Pământ că să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi ați fost alături în această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n-aș fi putut!’

Citește și: Andreea Antonescu, primele declarații despre bărbatul în compania căruia a fost fotografiată la mare, în tandrețuri:„O să mai fim surprinși din când în când împreună'

Anca-Turcasiu-1Anca-Turcasiu-1

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton