De se s-au ascuns Mihai și Elwira Petre în portbagajul unei mașini, la Asia Express: „Mi se pare imposibil”

 Mirea Roxana
.

Mihai Petre și soția lui, Elwira Petre, sunt gata să facă orice le stă în putere pentru a câștiga probele de la Asia Express. Cei doi chiar s-au ascuns în portbagajul unei mașini pentru a duce una dintre probele de pe Drumul Împăraților la bun sfârșit. De ce s-au ascuns Mihai și Elwira în portbagajul unei mașini la Asia Express?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mihai și Elwira Petre sunt una dintre cele mai descurcărețe echipe de la Asia Express. Cei doi sunt foarte ambițioși și își doresc să facă tot ce le stă în putință pentru a duce probele de pe Drumul Împăraților la bun sfârșit, dar, mai ales, pentru a le câștiga. Ei bine, cum scopul scuză mijloacele, Mihai și Elwira Petre au recurs a o soluție disperată la Asia Express pentru a termina proba.

m1-12m1-12

Cum nu mai găseau altă soluție, Mihai și Elwira Petre s-au ascuns în portbagajul unei mașini la Asia Express. Cei doi soți trebuiau să ajungă într-un port cunoscut din Turcia și pentru a reuși acest lucru, s-au ascuns în portbagajul unei mașini pentru a putea fi transportați de către un localnic care s-a hotărât să îi ajute.

Citește și: Elena Lasconi, prima reacție după despărțirea Alexandrei Stan de soț:„O poveste tristă!'

Citește și: Ce cadouri a primit Simona Halep la cununia civilă.Surpriza pregătită de Toni Iuruc

Citește și: Câți bani a câștigat Liviu Vârciu la botezul fiului său.A strâns o sumă frumușică!

Citește și: Ana, sora Danielei Crudu, s-a căsătorit.Primele imagini de la nuntă

Mihai și Elwira Petre s-au ascuns în portbagaj la Asia Express

Mihai și Elwira Petre s-au ascuns în portbagajul unei mașini la Asia Express, ca o soluție disperată pentru a termina proba cu bine. Cum amândoi sunt foarte ambițioși, nu le-a trecut o clipă prin minte să renunțe, așa că a apelat la o soluție disperată. Un localnic s-a oferit să îi ajute, permițându-le să se ascundă în portbagajul mașinii.

Primul care a intrat în portbagaj a fost Mihai Petre, după care l-a însoțit și soția lui. Cei doi au declarat că n-au mai făcut așa ceva niciodată și nici nu și-au imaginat vreodată că vor ajunge să se bage într-un portbagaj.

„Ăsta e doar începutul, mi se pare imposibil'

Cea care a venit cu ideea de a se ascunde în portbagaj a fost Elwira, însă, odată ce au intrat în locul respectiv, Mihai a spus: „Da, dar nu cred că o să avem aer'.

Am hotărât să ne ascundem, înainte de intrarea în bac. N-am stat niciodată în viața noastră în portbagaj. Ăsta e doar începutul, mi se pare imposibil. Noi ne-am imaginat că o să stăm o oră și jumătate, două ore, nu știam cât durează, poate prindem primul bac, poate nu', au mărturisit Mihai și Elwira Petre la Asia Express.

Având în vedere că Mihai Petre era îngrijorat că el și soția lui nu o să aibă aer în portbagaj, acesta i-a cerut șoferului să dea mai în față bancheta din spate pentru a avea oxigen. Mihai și Elwira Petre au spus că nu au mai văzut astfel de scene decât în filme și că niciodată nu s-au gândit că vor experimenta și ei astfel de aventuri.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton