Ascendent în Leu - trăsături de caracter. Ce înseamnă să ai ascendentul în Leu

 Lupescu Anca
.

Zodiile cu ascendent în Leu sunt foarte conștiente de aspectul lor fizic. Ei controlează foarte mult sinele și aspectul lor exterior. Nativii acestui ascendent sunt dornici să pară mai tineri decât sunt de fapt și sunt, de asemenea, înzestrați cu un zâmbet fermecător.

Ascendent în Leu – trăsături de caracter

Cine are ascendent în Leu este, de regulă, foarte adaptabil și poate supraviețui în orice situație sau circumstanță. Cu toate acestea, are nevoie de o atenție constantă.

Citește și: Femeia Rac – trăsături, temperament și caracteristici specifice. Cu cine e compatibilă

Acestor nativi le place să fie în centrul atenției și sunt fermecători. Se pot schimba impresionant în funcție de oamenii cu care interacționează.

Pot fi la fel de iubitori și extrovertiți și pot fi cu ușurință amuzanți și serioși în împrejurimi similare.

Sunt destul de analitici și practici atunci când vine vorba de abordarea unei situații și sunt foarte interesați de artă și literatură. Ascendenții Leo se bucură de o lectură bună și dornici de muzică, pictură și poezie.

Citește și: Femeia Scorpion – cum să îi faci pe plac. Trăsături ale zodiei și caracteristici. Cu cine e compatibilă

Cei cu ascendent în Leu pot cădea uneori în capcana de a fi megalomani, dar sunt, de asemenea, foarte grijulii, liberi, calzi, veseli și plini de spirit. Nu păstrează ranchiună împotriva nimănui și le place să fie singuri.

Dacă cineva le greșește, poate simți ranchiună pentru o perioadă scurtă de timp, dar nu durează mult. Ei știu să ierte și să-și păstreze liniștea sufletească.

Zodiile care au ascendent în Leu sunt, de asemenea, destul de bune la observarea calităților la ceilalți și asdesea le apreciază.

Sunt binevoitori și ori de câte ori cei apropiați au nevoie de ei, se asigură că sunt disponibili.

Citește și: Femeia Fecioară. Cum să o cucerești și ce temperament are. Cu cine este compatibilă

Bunătatea este gravată în caracterul lor și ori de câte ori prietenii sau familia lor trec printr-o perioadă grea, vor face eforturi pentru a-i ajuta. Sunt prieteni și tovarăși grozavi pe termen lung.

Lucrurile care enervează o zodie cu ascendent în Leu

Nevoia de atenție poate, de asemenea, face ca aceștia să fie uneori egoiști, nevoia de admirație constantă ar putea fi deranjantă pentru oamenii din jur.

În orice cerc sau grup, unui ascendent Leu îi place să fie cel care dă ordine și instrucțiuni. Le place să fie lider și nu le place să primească ordine de la alții.

Citește și: Femeia Berbec – trăsături ale zodiei și temperament. Cu cine e compatibilă

Ascendentul Leului este, de asemenea, foarte încrezător și are o stimă de sine ridicată. Partenerii lor îi consideră atrăgători și sunt atrași de loialitatea lor.

Când vine vorba de prieteni și familie, ei rămân mereu alături și îi protejează pe cei dragi. De asemenea, sunt direcți și sinceri când vine vorba de părerea lor despre lucruri.

Caracteristicile lor combinate de loialitate și onestitate îi fac parteneri ideali, dacă simt că nu sunt apreciați sau eforturile lor nu sunt reciproc oneste, pot fi extrem de reci și nereceptivi față de acel individ.

Leii au simțul conștiinței de sine și își dau seama că au nevoie să se exprime artistic sau prin orice alt mediu pentru a menține un nivel mai înalt de stimă de sine.

Ascendent în Berbec – trăsături de caracter. Ce înseamnă să ai ascendentul în Berbec

Pe măsură ce se maturizează, vor trebui să găsească diferite căi artistice și profesionale pentru a se face auziți. Scopul și dorința lor principală în viață este să exceleze în orice profesie la alegere.

Acești nativi fie cresc pentru a fi indivizi încrezători și generoși, fie devin necontenit extravaganti față de ceilalți, care ar putea ascunde de fapt o insecuritate profundă în ei.

Deși este o caracteristică bună să lucrezi din greu, ascendenții Leu trebuie să-și gestioneze programul de lucru. Ei ar putea învăța să ia pauzele necesare pentru a evita să fie suprasolicitați.

  • Nu rata sa afli cum se calculeaza ascendentul!
  • Sursa foto: Shutterstock.com

    Google News Urmărește-ne pe Google News

    Biografiile Vedetelor
    Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

    Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

    Revista VIVA!
    Revista VIVA!
    Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
    Buton