De ce a plâns Lidia Buble la Asia Express: "Oboseala și-a spus cuvântul"

 Raiciu Adriana
.

Lidia Buble participă la Asia Express, sezonul 4. Cântăreața și sora ei, Estera, fac echipă și vor să câștige premiul cel mare. Astfel, cele două sunt decise să treacă peste orice obstacol. Însă, în ediția de seara trecută, concurenta a izbucnit în lacrimi. Ce s-a întâmplat cu aceasta.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Deși formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la Asia Express, Lidia Buble și Estera s-au confruntat cu o problemă serioasă în ediția de seara trecută. Ei bine, concurenta nu și-a mai putut stăpâni emoțiile și a izbucnit în lacrimi.

buble-2buble-2

Lidia Buble și Estera și Cosmin Natanticu și soția lui s-au luptat pentru a obține amuleta. Chiar dacă nu au reușit să o câștige, acestea au obținut imunitea. Însă, cântăreața a fost extrem de afectată de cele întâmplate.

Citește și: Lidia Buble și Cuza, sărutați pe rând de o tânără, la Asia Express: „Să mă pupe pe gât…’

Citește și: Dovada că Lidia Buble și actorul Harlys Becerra sunt într-o relație. Prima fotografie de cuplu

Citește și: Mircea Baniciu, despre logodna fiicei sale: „La mine a cerut-o pe Ana, altfel nu punea mâna pe ea’

Citește și: Oana Roman, mărturisiri tulburătoare despre începuturile relației cu Marius Elisei: „I-a căzut părul, avea găuri peste tot’

Lidia Buble a plâns la Asia Express

Imediat cum a ajuns la finalul cursei, Lidia Buble a izbucnit în lacrimi. Pe contul său de socializare, artista a postat o fotografie alături de sora sa, în timp ce au parte de un moment extrem de emoționant.

„I MU NI TA TEEE!!!Astăzi mi-am dat și sufletul în cursa asta NEBUNĂ🥺 Oboseala și-a spus cuvântul😳 dar au fost lacrimi de BUCURIE🙏😭❤️ @estera.buble ÎMPREUNĂ PUTEM SĂ MUTĂM ȘI MUNȚII DIN LOC! ⚡”, a scris Lidia Buble.

Ei bine, pentru că iubitul artistei se află în România, acesta a urmărit și el emisiunea. Bineînțeles că nu a putut rămâne indiferent în momentul în care și-a văzut partenera în această situație, așa că i-a scris următoarele.

„Bravoooooo, iubirea mea! Ești puternică precum o stâncă! Minunată ediție.', a fost comentariul actorului cubanez în dreptul imaginii cu Lidia Buble plângănd la Asia Express.

Lidia Buble se iubește cu actorul Harlys Becerra

Lidia Buble trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. Artista participă la emisiunea de la Antena1, are parte de o carieră de succes și iubește din nou, după despărțirea de Răzvan Simion.

Cântăreața este într-o relație cu actorul Harlys Becerra, un cunoscut star de pe Netflix, care a reușit să-i ajungă imediat la inimă. Deși le-a luat o perioadă până când și-au făcut relația publică, aceștia se pare că iubesc foarte mult. Postează fotografii împreună, își lase comentarii romantice, iar iubitul acesteia chiar a venit în România pentru a o vizita.

sursă foto- Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton