De la divorț la armonie totală! Bianca Drăgușanu, prietenie la cataramă cu fosta soție a lui Alex Bodi. Fac vacanțe împreună

 Oana Popoiag
.

Dacă acum ceva vreme se punea problema divorțului în cuplul Bianca Drăgușanu-Alex Bodi, iată că cei doi sunt mai fericiți ca niciodată. Culmea, Bianca are o prietenie strânsă cu fosta soție a lui Bodi, iar cei trei își fac și vacanțele împreună, alături de fiicele lor. Nu doar că cele două femei sunt confidente, dar postează din ce în ce mai multe imagini împreună pe rețelele sociale.

Acum ceva vreme, era aproape sigur faptul că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, proaspăt căsătoriți, urmează să divorțeze. Între timp, nu doar că au îngropat securea războiului, dar relația capătă valențe noi.

De ceva vreme, în scenă a intrat și fosta soție a lui Alex Bodi, o brunetă simpatică, pe nume Raluca, cu care bărbatul are două fete. După ce au fost împreună la ziua lui Bodi, Bianca și Raluca au început să petreacă tot mai mult timp împreună și chiar să posteze fotografii pe rețelele sociale.

Zilele acestea, cei trei petrec momente de relaxare într-o scurtă vacanță în țară, alături de fetița Biancăi, Sofia, și de fiicele lui Alex Bodi cu Raluca.

Bianca DrăgușanuBianca Drăgușanu

Citește și: Drama neştiută a Ancăi Ţurcaşiu. Cântăreaţa a trecut prin momente îngrozitoare, asemeni regretatei Mădălina Manole: „Am nevoie să fiu nefericită pe Pământ sau ce?'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton