Cornelia Catanga nu vrea să mai audă de Elena Merișoreanu „M-a jignit foarte rău. Nu vreau să calce la înmormântarea mea”

 Lixandru Livia
.

Cornelia Catanga și Elena Merișoreanu sunt două dintre cele mai iubire artiste din România, însă, puțini sunt cei care știu despre scandalul dintre cele două. Totul a pornit de la o farsă.

Cornelia catanga si sotul eiCornelia catanga si sotul ei

Elena Merișoreanu a fost acuzată că a numit-o pe Cornelia Catanga „țigancă', lucru care a deranjat-o foarte mult.

 „După ce am făcut farsa la Acces Direct am aflat că Elena Merişoreanu a zis în faţa unor colegi de-ai mei: ‘las-o dracu de ţigancă, s-a apucat şi asta să slăbească? M-a jignit foarte rău. Nu e o problemă că m-a făcut ţigancă, pentru că sunt de această etnie, dar de ce să mă jignească? Nu m-am aşteptat niciodată la aşa ceva. Ferească Dumnezeu să se întâmple, dar, dacă mor, Elena Merişoreanu nu vreau să calce la înmormântarea mea' a spus Cornelia Catanga acum ceva timp, potrivit Spynews.

Elena Merișoreanu, șocată de reacția colegei sale de breaslă

Elena Merișoreanu a regretat că artista Cornelia Catanga a înțeles greșit afirmațiile ei și a mărturisit că nu a vrut niciun moment să o jignească.

Nu ştiu cine i-a spus că eu am făcut-o ţigancă şi că am jignit-o. Am zis într-adevăr că e cea mai frumoasă ţigancă din România, dar nici gând să o jignesc. Nu mi-aş permite să o jignesc vreo clipă, pentru că mama ei a fost prietena mea.

Îmi pare rău că s-a supărat, dar sper să o conving că totul este doar o bârfă' a spus și Elena Merișoreanu, vizibil deranjată de situație.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton