Oana Roman a fost înșelată de Cornel Păsat cu actuala soție: ”I-am dat haine, bani”

 Stamen Diana
.

În urmă cu câteva zile, Oana Roman a anunțat că s-a despărțit de Marius Elisei, tatăl fetiței sale. Vedeta încearcă să treacă peste acest obstacol din viața ei și își ocupă timpul cu alte activități. Înainte să fie cu Marius Elisei, Oana Roman a avut o relație cu Cornel Păsat, însă a fost înșelată.

Vedeta a trecut prin multe experiențe de-a lungul timpului și nu poate uita nicio secundă cum a fost trădată de prietena ei. Oana Roman a fost înșelată de Cornel Păsat cu femeia cu care astăzi are o familie.

Oana Roman a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a intrat într-un joc picant. Vedeta primea întrebări, iar dacă nu voia să răspundă la ele trebuia să mănânce sos foarte picant. Întrebările nu sunt deloc ușoare, iar multe vedete se abțin să răspundă.

Una dintre întrebările primite de Oana Roman a fost legată de cea mai mare dezamăgire pe care a suferit-o din cauza lui Cornel Păsat. Oana Roman a fost înșelată de coregraf atunci când se aștepta cel mai puțin.

M-a înșelat. I-am prins. Era prietena mea și stătea cu noi în casă. Era prietena noastră. A venit din provincie și am ajutat-o. I-am dat haine, i-am dat bani și am ținut-o la mine acasă. Sunt și azi împreună. Nu i-am prins în fapt. Am aflat că vrea să ne despărțim ca să fie cu ea.

Oana Roman

Oana Roman s-a despărțit de Marius Elisei

Vedeta s-a despărțit de bărbatul cu care o fetiță, iar motivul care a dus la separare a fost legat de neînțelegerile care au apărut între ei în ultima perioadă. Mulți credeau că Oana Roman a fost înșelată de Marius Elisei, dar vedeta nu a făcut declarații despre acest subiect.

Am ajuns în punctul în care între noi lucrurile nu mai funcționează ca și cuplu. Am decis de comun acord să ne separăm! Nu știu dacă pentru totdeauna, asta doar timpul va decide. Relația noastră ca și cuplu nu mai funcționează bine de ceva vreme, dar relația noastră ca părinți trebuie să rămână impecabilă. Timpul va decide dacă lucrurile se mai pot repara sau nu între noi. Acum amândoi știm că această separare este unica soluție.

Oana Roman

Citește și: Oana Roman a fost înșelată de Marius Elisei? Apropiații susțin că era interesat și de alte femei!

FOTO: Facebook

Oana-Roman-sexyOana-Roman-sexy
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton