De ce refuză Gina Pistol și Smiley să publice imagini cu chipul fetiței lor: „Atunci o să apară și ea...”

 Mirea Roxana
.

Nu mai este un secret pentru nimeni că Smiley și Gina Pistol sunt fericiții părinți ai unei fetițe minunate, Josephine. Cei doi sunt activi pe rețelele sociale. Chiar dacă mai publică fotografii în mediul online cu cea mică, niciodată nu îi arată și fața. Acum, Smiley a elucidat misterul și a spus care este motivul pentru care nu o arată pe cea mică în online.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Gina Pistol și Smiley au devenit părinții lui Josephine pe data de 9 mai. Cei doi trăiesc, de atunci, clipe unice și își țin fanii la curent cu ceea ce se mai întâmplă în viețile lor actuale. Cu toate acestea, chiar adacă au mai publicat fotografii în care apare și cea mică, Smiley și Gina Pistol nu îi arată și fața fetiței.

s1-10s1-10

Fanii îi întreabă când va veni momentul în care vor publica fotografii și cu chipul fetiței lor, Josephine. Smiley a vrut să elucideze acest mister și a oferit un răspuns la această întrebare care se află pe buzele multora.

Pentru mine e foarte clar. În momentul în care îmi va spune cu cuvintele ei că își dorește neapărat să ajungă pe Tik Tok, atunci o să apară și ea. Decoamdată nu înțeleg ce spune. Ea zice ceva, dar nu înțeleg exact ce spune', a declarat Smiley, într-un videoclip postat pe internet.

Citește și: Ce dietă ține Gina Pistol după naștere.A slăbit o măsură la haine, în doar o lună

Citește și: Cum arată vila de lux în care locuiesc Smiley și Gina Pistol.A costat 300.000 de euro

Citește și: Andra Volos și-a făcut operație estetică la nas.Primele imagini după intervenție

Citește și: Barby Kelly a murit în somn la doar 45 de ani.Suferea de o boală psihică

Gina Pistol, despre viața de mamă

Gina Pistol și a spus că pentru ea primele două săptămâni în rolul de mamă au fost foarte grele. Vedeta nu înțelegea ce i se întâmplă. Putem spune că era prinsă între agonie și extaz.

„Pentru mine, primele două săptămâni au fost foarte grele. Nu vreau să par mama perfectă pe Instagram, nu am de gând să fac asta și nici nu o voi face niciodată. Pur și simplu vă spun care au fost trăirile mele. Pentru mine, primele două săptămâni au fost groaznice. Nu-mi dădeam seama ce mi se întâmplă.

Tot ce citisem în cele nouă luni de sarcină, tot ce mi s-a spus la spital de către moașă, de către asistente… Am pășit în casă și am uitat tot… Dar asta nu înseamnă că tu, viitore mămică, o să treci prin ce am trecut eu. Pentru tine poate va fi mai ușor. Eu spun din punctul meu de vedere și cred că multe femei au trecut prin ce am trecut eu, dar doar puține vorbesc despre asta. Pentru mine a fost greu. Te uiți în oglindă și nu te regăsești deloc. Este dureros când plânge și nu știi ce să faci ca să îi alini suferința și să nu mai plângă așa. Toate lucrurile astea adunate m-au epuizat fizic și psihic’, a povestit Gina Pistol pe Instagram, la un moment dat.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton