(P) Idei de cadouri speciale, ideale pentru cei mici cu ocazia sărbătorilor

 advertising.ringier
.

Sărbătorile pascale se apropie cu pași repezi și ca în fiecare an, iepurașul este asteptat cu sufletul la gură, în special de către cei mici. Pentru noi părinții, aceasta perioadă se transformă într-una plină de provocări, pentru că pe lângă pregătirile obișnuite pentru sărbători, trebuie simultan să facem și căutările aferente pentru cadourile celor mici. Probabil că lucrurile nu ar fi atât de complicate dacă pe piață nu ar exista mii de opțiuni ce pot constitui cadouri ideale pentru cei mici. Dacă în primii ani de viață lucrurile sunt ceva mai simple, pentru că micuții vor fi încântați de orice fel de jucării, de îndată ce mai cresc, pretențiile acestora devin din ce în ce mai dificil de satisfăcut. Oricât de mare ar fi această provocare însă, nimic nu se compară cu ochii strălucitori ai copiilor care se bucură din plin de darurile pe care le primesc.

Cadourile oferite cu ocazia sărbătorilor pascale nu trebui în mod obligatoriu să fie unele tematice, ci mai degraba ar trebui sa privim partea utilă a cadourilor, respectând totodată pe cât posibil și dorințele celor mici. Copiii însă ne pot fi niște aliați de nădejde în identificarea cadourilor potrivite, doar ascultându-le dorințele. Este adevărat că imaginația copiilor depășește uneori orice limite, însă printre toate dorințele pe care le exprimă, cu certitudine vei regăsi un lucru pe care și-l dorește și care poate constitui un cadou ideal pentru cei mici de iepuraș.

Jucăriile, cadouri cu care nu vei da niciodată greș

Chiar dacă este recomandat să ne îndepărtam de ideea că există un cadou universal potrivit pentru copii, putem totuși cădea de acord asupra faptului că jucăriile reprezintă idei de cadouri cu care nu vom putea da niciodată greș. Joaca reprezintă principala activitate a copiilor, astfel că alegerea unor jucării interesante pentru copii reprezintă în mod sigur alegeri inspiate, de care cei mici se vor bucura din plin. Pentru a îmbina utilul cu plăcutul, poți chiar opta pentru diferite jucării educative, care îi vor ajuta pe cei mici să își dezvolte diferite abilități.

Produse care îmbină perfect distracția cu utilitatea

Pe piață putem regăsi la ora actuală o gamă larga de produse pentru copii, care reușesc să îmbine perfect distracția cu utilul. Spre exemplu, în funcție de vârsta celui mic, poți opta pentru diferite modele de biciclete fără pedale, pe care cei mici le vor îndrăgi cu certitudine, mai ales în această perioadă în care vremea și temperaturile din exterior sunt mai mult decât plăcute. Mai poți totodată opta și pentru diferite modele de tobogane sau trambuline în situația în care locuiești la casă și dispui de spațiul necesar amplasării acestora.

Jocurile menite să dezvolte creativitatea și imaginația Jocurile special concepute pentru ce mici se regăsesc într-un numar atât de mare încât am putea petrece ore în șir printre rafturile magazinelor de profil sau pe site-urile de specialitate. Aceste jocuri pot constitui de asemenea cadouri ideale de Paști pentru copii având în vedere că pe langă că îi încurajează să lucreze în echipă sau să fie competitivi, îi ajută totodată sî își dezvolte și creativitatea sau imaginația. În alegerea acestor jocuri, este însă esențial să te asiguri că selectezi jocul în funcție de vârsta celui mic, avand în vedere că un joc pe care nu îl va înțelege sau va fi foarte ușor, va sfârși cel mai probabil în colțul camerei în scurt timp.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton