De ce a lipsit Cabral de la botezul fiului Adelei Popescu: ”M-am supărat”

 Cruceru Cristina
.

De ce a lipsit Cabral de la botezul fiului Adelei Popescu. Prezentatoarea TV a dezvăluit că lipsa acestuia a supărat-o. Care a fost, de fapt, motivul pentru care soțul Andreei Ibacka nu a ajuns la botezul fiului Adelei Popescu și al lui Radu Vâlcan. Cabral l-a mărturisit, în direct la TV!

EȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Adela Popescu și Cabral sunt prieteni și colegi de breaslă de foarte mulți ani. Cei doi au o relație specială de amiciție, așa cum s-a observat în repetate rânduri. Totuși, Adela Popescu a fost puțin supărată atunci când a văzut că bunul ei prieten, Cabral, nu-și face apariția la botezul mezinului ei. Aceasta a ținut să-i spună în față moderatorului, faptul că s-a supărat că nu a putut să fie și el prezent.

CabralCabral

Adela Popescu a profitat că al ei prieten, Cabral, a venit în emisiunea pe care ea o prezintă, așa că i-a spus tot ce avea de spus chiar în față. Vedeta i-a atras atenția moderatorului de faptul că acesta nu a venit la botezul fiului ei, lucru care a supărat-o puțin. În cele din urmă, Cabral a dezvăluit și motivul pentru care nu a putut să ajungă la eveniment.

Citește și: De ce și-au botezat Adela Popescu și Radu Vâlcan băiețelul la 10 luni: „La noi, ca la nimeni'

Citește și: Cu ce probleme se confruntă Adela Popescu și Radu Vâlcan, de când sunt părinții a trei copii: „Ni se întâmplă foarte des să simţim că suntem depăşiţi'/ EXCLUSIV

Citește și: Florin Călinescu suferă de cancer de piele, dar a reușit să de vindece: „Intri într-un malaxor al destinului”

Citește și: Luca Reghecampf și iubita lui, Asiana Peng, primele reacții după ce Corina Caciuc a născut: „Bine ai venit…”

De ce a lipsit Cabral de la botezul fiului Adelei Popescu

Cabral a explicat de ce a lipsit de la botezul băiatului Adelei Popescu și al lui Radu Vâlcan. Soțul Andreei Ibacka a obținut locul trei la o probă de Time Attack ce a avut loc la Adâncata. Adela Popescu susține că prezentatorul a preferat să meargă la o cursă de mașini și să nu vină la botezul fiului ei.

Trebuie să vă spun următorul lucru, prietenia noastră durează de mulți ani. Ideea este în felul următor, acest domn nu a venit la botezul fiului nostru pentru că a avut o treabă importantă.Eu n-am știut că e așa important, chiar m-am supărat pe el. Am zis, ‘Bă, ce om!. Când colo, el era pe podium. Am zis că s-a dus să facă un grătar', a spus Adela Popescu în emisiunea Vorbește lumea.

Ce i-a spus Cabral

Cabral a ținut să-i spună prietenei sale, Adela Popescu, faptul că el a investit foarte mult în această pasiune și că nu ar fi putut să rateze acel eveniment. Mai mult decât atât, moderatorul TV susține că a vrut enorm să poate lua parte la curse de mașini organizate ca la carte. Cabral i-a mai spus Adelei Popescu că aceasta este una dintre plăcerile lui, pentru că în majoritatea timpului se dedică familiei, în special copiilor lui.

Sursă foto: Instagram, Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton