Mădălina Ghenea și Catrinel Menghia, apariții spectaculoase la Cannes 2022. Cum s-au îmbrăcat actrițele

 Dumba Gabriela
.

Mădălina Ghenea și Catrinel Menghia au bifat deja câteva apariții fascinante la Cannes 2022. Festivalul de Film de la Cannes se desfășoară în perioada 17-28 mai, iar actrițele românce au primit aprecieri pentru ținute, și de data aceasta, strălucitoare, așa cum au obișnuit publicul evenimentului în ultimii ani.

EȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Festivalul de Film de la Cannes oferă, cu fiecare ediție, apariții memorabile ale divelor cinematografiei și nu numai. Modele, cântărețe, influenceri completează tabloul plin de rafinament de pe Croazetă. Festivalul de Film de la Cannes, ediția cu numărul 75, a fost reluat după doi ani de pandemie. A fost anulat în 2020, iar anul trecut s-a mutat în iulie, când a fost ţinut sub protocoale stricte COVID.

53454355345435

Cum s-a îmbrăcat Mădălina Ghenea la Cannes 2022

Mădălina Ghenea a participat, miercuri seara, la „World Influencers and Bloggers Awards', un eveniment care a avut loc la Hotel Martinez și care a reunit toată crema influencerilor. Românca noastră a strălucit într-o rochie verde-smarald, semnată Zuhair Murad, și a luat și un premiu, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Mădălina a accesorizat rochia cu diamante, cum îi stă bine unei dive, și cu sandale fine, argintii. Machiajul specific, care deja pare marcă înregistrată, ne-a convins, încă o dată, de asemănarea ei cu legendra Sophia Loren.

De altfel, Mădălina a și interpretat rolul actriței italiene în pelicula „House of Gucci'.

Citește și: Cu ce probleme se confruntă Adela Popescu și Radu Vâlcan, de când sunt părinții a trei copii: „Ni se întâmplă foarte des să simţim că suntem depăşiţi’/ EXCLUSIV

Citește și: Florin Călinescu suferă de cancer de piele, dar a reușit să de vindece: „Intri într-un malaxor al destinului'

Citește și: Luca Reghecampf și iubita lui, Asiana Peng, primele reacții după ce Corina Caciuc a născut: „Bine ai venit…'

Cum a apărut Catrinel Menghia la Cannes 2022

Catrinel Menghia a început șederea la Cannes cu o ședință foto pentru prestigioasa publicație Vogue, ediția din China.

Catrinel a publicat pe Instagram imagini de tip making-off și arată ca o adevărată divă. Vedeta apare înconjurată de o echipă numeroasă, care o aranjează din cap, până în picioare.

Și în 2019, Mădălina Ghenea și Catrinel Menghia la Cannes!

Mădălina Ghenea și Catrinel Menghia au strălucit pe covorul roșu de la Cannes 2019. Ambele actrițe au optat pentru rochii lungi, cu decolteuri adânci, dar și coafuri care le-au pus în evidență feminitatea. 

Mădălina Ghenea a optat pentru o rochie albastru marin, tip sirenă, mulată în partea superioară, cu un decolteu care îi punea în evidență colierul masiv. 

Iar Catrinel Menghia a purtat atunci o roche elegantă, lungă, cu decolteu, de un negru strălucitor, ce îi punea în evidență spatele.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton