Daniela Crudu a mai bifat o intervenție estetică. Și-a mărit buzele și a stârnit reacții acide: ”Te-ai mutilat”

 Stamen Diana
.

Daniela Crudu și-a făcut încă o intervenție estetică la față și a ales să-și mărească buzele. Decizia fostei asistente TV a stârnit multe reacții în rândul celor care o urmăresc pe rețelele de socializare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Daniela Crudu a dat fuga în cabinetul medicului estetician, unde a mai făcut o intevenție estetică. Bruneta a ales să-și mărească din nou buzele și a fost foarte mulțumită de rezultatul obținut în urma acestei proceduri non-invazive.

Fosta asistentă TV și-a asumat întotdeauna schimbările fizice pe care și le-a făcut și nu s-a ascuns niciodată. Daniela Crudu și-a operat sânii, nasul și a apelat și la alte proceduri de înfrumusețare.

'Nu mi-am făcut aşa multe operaţii, cum se scrie peste tot. Mai contează şi… de exemplu, dacă îţi schimbi forma sprâncenelor, dacă te machiezi în alt fel de cum ai obişnuit oamenii. Înainte mă machiam, îmi făceam ochii aşa ascuţiţi, dar eu nu am ochii ascuţiţi, îi am rotunzi şi am zis să merg pe forma mea. Sprâncenele nu le mai fac aşa arcuite, le fac normal pe rotund mai groase. «Domne, că şi-a schimbat complet înfaţişarea». Da, că mi-am operat nasul. Asta, da. Este… să zic aşa se vede. A şi că am pus faţetele. Faţele, nasul şi acidul hialuronic în buze. Şi alte operaţii la sâni, au toate fetele.', declara Daniela, în apărarea ei, în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars, în urmă cu ceva timp.

Citește și: Cine este și cum arată mama Danielei Crudu. A părăsit-o când avea 13 ani, iar la scurt timp bruneta s-a angajat dansatoare într-un club din Regie

Daniela-Crudu-intervenție-esteticăDaniela-Crudu-intervenție-estetică

Daniela Crudu a stârnit controverse după ultima intervenție estetică

Se pare că nu toți fanii vedetei au fost încântați de alegerea făcută de aceasta. În timp ce unii o complimentau pentru felul în care arată, unii au criticat-o aspru și i-au spus că a exagerat cu intervențiile estetice.

„Tu cu buzele tale naturale ești mult mai frumoasă. Ce dracu, tu nu te uiți în oglindă cum arăți? / De când nu ai mai dormit 😮 / Frumusețea 🔥femeilor din România 😍 / SUPERBĂ ❤️ / Te-ai mutilat la față / Frumusețeee❤️', sunt doar unele dintre comentariile internauților.

Daniela Crudu nu a ținut niciodată cont de părerile celor din jur, iar întotdeauna a făcut ce a considerat ea să facă.

Citește și: Daniela Crudu l-a iertat pe iubit după ce a bătut-o. Ce gesturi a făcut Seco Dubravko pentru a o împăca

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton