Mikaela, fiica Iuliei Albu, a împlinit 11 ani! Surpriza pe care i-a făcut-o mama ei: "Și l-a dorit mult"

 Cica Cristina
.

Mikaela, fetița Iuliei și a lui Mihai Albu, a împlinit 11 ani! Micuța, care este din ce în ce mai frumoasă, a avut parte, din partea mamei sale, de surpriza mult visată!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mikaela a împlinit 11 ani și îi seamănă leit mamei sale.

În anul 2009, într-o zi de joi, Iulia Albu o aducea pe lume pe Mikaela, fetița care a schimbat direcția și sensul vieții sale, devenind centrul universului mamei ei.

Micuța a venit pe lume în urma iubirii dintre vedetă și Mihai Albu. Din păcate, lucrurile în căsnicia Iuliei Albu cu celebrul designer de pantofi nu au mers așa cum au sperat și au decis să-și spună adio, pe când Mikaela avea doar 4 ani.

Citește și: Ștefan Bănică Jr vorbește în premieră despre viața de familie:„Pandemia mi-a dăruit timp cu fiul meu, Alexandru'. Cum se înțelege Lavinia Pârva cu ceilalți doi copii ai artistului / EXCLUSIV

Totul se întâmpla în urmă cu 7 ani, în 2013. Fetița a rămas în custodia mamei sale, iar Mikaela are posibilitatea de a-și vizita tatăl oricând dorește. Chiar dacă pe alte planuri nu s-au înțeles, când vine vorba de fiica lor, Iulia și Mihai Albu sunt dispuși să facă tot ceea ce este mai bun pentru Mikaela.

Citește și: Ce se întâmplă între Lidia Buble și Cornel Ilie, dincolo de videoclip.Mesajul postat de artist alimentează zvonurile legate de relația lor

Fiica Iuliei Albu a moștenit trăsăturile mamei

Ei bine, au trecut și frumoasa copilă s-a transformat într-o adorabilă domnișoară, care a moștenit din trăsăturile mamei sale. A împlinit 11 ani, iar de ziua ei, pe lângă tort și alte cadouri a avut parte de o surpriză la care visa deja de ceva vreme: mama sa a fost de acord ca ea să aibă propriul cont de Instagram, asemenea colegilor săi.

Mikaela-fiica-Iuliei-Albu-1Mikaela-fiica-Iuliei-Albu-1

„Mikaela a împlinit 11 ani. Începând de astăzi are propriul cont de Instagram. Și l-a dorit mult și i se părea incorect ca toți colegii ei să aibă unul și ea nu. Dacă aș lua-o de la capăt, însă, aș face la fel”, a transmis Iulia Albu pe rețelele de socializare.

Citește și: Cleopatra Stratan a împlinit 18 ani! Anunțul surprinzător făcut de Edward Sanda:„Cu nevasta lângă mine'

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton