Livian de la Puterea Dragostei, replică dureroasă pentru Bianca Comănici, după ce s-au despărțit

 Lupescu Anca
.

Livian, câștigătorul celui de-al doilea sezon Puterea Dragostei, lansează o nouă piesă alături de Tarzy, în doar două zile. Fostul concurent a publicat deja promo-ul melodiei pe Youtube, iar fanii par foarte încântați. Piesa este intitulată 'Caracter pervers', iar în videoclipul filmat în București apare noua iubitlă a lui Livian, Florentina.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

'Lupul va fi mereu personajul negativ, dacă lăsam vulpea să spună povestea', așa începe piesa lui Livian de la Puterea Dragostei, în colaborare cu Tarzy.

Ce spune Bianca de la Puterea Dragostei despre Florentina, noua iubită a lui Livian: 'O să fiu foarte sinceră'

Mesajul cu subînțeles pentru Bianca Comănici?

Același mesaj a fost postat și pe Instagram de câștigătorul sezonului doi Puterea Dragostei, imediat după despărțirea de Bianca Comănici. La acel moment, susținătorii celor doi s-au gândit că tânărul i-a dedicat acest mesaj câștigătoarei primelor două sezoane Puterea Dragostei, pentru că pe ea o alinta 'vulpea'. 'Atâtea amintiri pe care tu le-ai aruncat', este un alt vers care se aude în noua piesă.

Livian de la Puterea Dragostei, prima fotografie cu Florentina, noua lui iubită: „Odată cu tine și fericirea'

În urmă cu ceva timp, Livian de la Puterea Dragostei lansa o altă piesă numită 'Stai cu mine pentru like-uri', care a strâns peste un milion de vizualizări, într-o lună de la lansare.

Bianca Comănici a dezvăluit motivul despărțirii de Livian de la Puterea Dragostei: „Sunt foarte dezamăgită de el!”

 'A apărut și a început nebunia. Prieteni, ascultați-o și daca credeți că merită să fie în top, merită să fie pe locul 1, 2, pe ce loc considerați voi, dacă vă place, hai să-i dăm forță, s-o audă toată România. Nu zic că-i cea mai bombă, că am eu vocea nu știu cum, dar eu sunt mulțumit de munca depusă și de rezultat', a spus Livian.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton