Dan Negru explică de ce i s-a dus faima de zgârcit și ce discuții sunt în familie despre bani: "Când ajung prin piață, iau mai ieftin"/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

De-a lungul timpului, lui Dan Negru i s-a dus faima de zgârcit, însă prezentatorul nu este deranjat de acest lucru. Ba chiar se bucură și de câteva beneficii și, contrar așteptărilor, în familie nu se iscă conflicte pe tema banilor. De asemenea, „Regele audiențelor” ne-a vorbit despre cum stă cu investițiile și afacerile pe timp de pandemie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

De ce ți s-a dus faima de zgârcit?

Mă bucură faima asta, bănățenii au un soi de cumpătare care în alte părți ale țării poate să fie privită ca zgârcenie. Mi-am luat o maşină bună abia după ce am avut o casă bună şi aveam prieteni care-mi spuneau că sunt zgârcit din cauza asta. Exemple ca astea mi-au consolidat brandul de zgârcit şi azi mi-e de folos. Când ajung prin piață, iau mai ieftin produsele:„Hai, Negrule, ştiu că eşti zgârcit, le dau mai ieftin, strigă după mine vânzătorii.

Dan-Negru-1-2Dan-Negru-1-2

Dan Negru: „Trăiesc cele mai bune vremuri din istoria familiei mele”

Chiar, în familie cine se ocupă de capitolul finanțe?  Se  întâmplă  să  îți cerți soția  sau  copiii  că  sunt  prea cheltuitori?

Nu avem discuții din cauza banilor. Părinții şi bunicii mei au fost deportați în Bărăgan şi au reuşit să supraviețuiască după ce li s-a confiscat tot de statul comunist de atunci. Condițiile mele de azi sunt incomparabile, aşa că nu am cum să mă plâng vreodată. Probabil trăiesc cele mai bune vremuri din istoria familiei mele, nu am cum să mă plâng.

Citește și: Ce avere are Dan Negru.Prezentatorul TV are o vilă de 400.000 de euro

Citește și: Cum și-a cunoscut Dan Negru soția:”Era studentă”. A dezvăluit și secretul unui mariaj de 15 ani!/ EXCLUSIV

Citește și: Mihai Călin, totul despre debutul în televiziune, în urmă cu 25 de ani:„Ajunsesem să ieşim cu bodyguarzi după noi'/ EXCLUSIV

Citește și: Mihaela și Cristi Borcea au ajuns din nou în fața judecătorilor.Ce se întâmplă între cei doi

Cum mai stai cu afacerile? În ce măsură te-a afectat pandemia?

E mult spus afaceri, am nişte investiții mărunte care-mi permit să aleg formatele de televiziune care-mi plac şi care-mi dau liniştea familiei. Dar, da, au fost şi ele lovite de pandemie. Aşa cum pandemia mi-a lovit în plin meseria, cea de prezentator TV. A fost un an greu.

Dan Negru: „Agoniseala financiară poate să dispară într-o noapte”

Care este agoniseala ta? Crezi că ar putea trăi și copiii,  liniștiți,  din investițiile tale?

Am învățat din familie că agoniseala financiară poate să dispară într-o noapte, pe ai mei, pe toti, şi pe bunici, şi pe părinți, din partea ambelor familii, i-au arestat comuniştii într-o noapte şi i-au deportat în Bărăgan timp de 5 ani tocmai pentru că erau înstăriți. Le-au confiscat tot. Din investițiile lor de atunci eu puteam să trăiesc liniştit, dar ele au dispărut într-o noapte. Mi-a fost o bună lecție pe care am auzit-o mereu în casă, încă de mic.

Ai pierdut și bani? Adică ai făcut i investi ii neinspirate?

Sunt precaut într-ale investițiilor şi evit bursa sau alte feluri de investiții la care nu mă pricep. De fapt, pe şleau, sunt un fricos.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE IANUARIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton