Nicoleta Voicu, fosta iubită a lui Gheorghe Turda, renegată de propriul fiu: "Am fost la locul lui de muncă și..."

 Dumba Gabriela
.

De aproape un an de zile, Nicoleta Voicu este ignorată de fiul ei din cauza unui moment pe care fosta iubită a lui Gheorghe Turda îl consideră minor. Artista de muzică populară susține că băiatul nu vrea să-i mai vorbească și a blocat-o pe rețelele de socializare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ceea ce părea o neînțelegere de moment s-a transformat într-o ruptură totală. Nicoleta Voicu este disperată pentru că fiul ei nu vrea să-i mai vorbească și din luna februarie a rupt orice fel de legătură cu ea.

De aproape un an de zile, fiul meu nu a mai dat niciun semn de viață și avem așa o legătură mamă-copil mai puțin ok', a mărturisit Nicoleta, la Star News.

Nicoleta-Voicu-4Nicoleta-Voicu-4

Nicoleta Voica povestește că totul a pornit de la un incident minor, din februarie, mai exact din cauza unui tort, pe care băiatul nu a vrut să i-l cumpere artistei de ziua ei, pe motiv că era prea scump.

,,Lucrurile au fost banale. Chiar de ziua mea, de 1 februarie, mi-am exprimat și eu dorința de a avea un tort și lucrurile au degenerat… Ar fi fost cam scump, s-ar fi ajuns la 70 de lei. Eu i-am spus: 'cumpără că ți-l plătesc', dar…', a explicat ea.

Fosta iubită a lui Gheorghe Turda spune că băiatul ei a blocat-o peste tot, pe toate rețelele de socializare și refuză să vorbească cu ea. Artista spune că nu a încercat să meargă la el acasă pentru că n-ar ști la ce să se aștepte.

Eu am făcut mulți pași ca mamă. I-am trimis mesaj. A ales să mă blocheze pe toate rețelele de socializare, telefonul lui este blocat. Am mers la un loc de muncă unde știam că s-ar putea să-l găsesc. Din păcate, și-a schimbat locul de muncă și nu l-am găsit acolo.

Am vrut să merg, însă nu îndrăznesc să sun la ușă că nu știu ce reacție va avea. Am vrut să merg în spatele blocului, să-l văd măcar prin casă, dar m-am gândit c-o să mă răscolească atât de tare încât o să-mi fie și mai dor și mi-am reprimat această dorință. Îmi este foarte greu, pentru că eu știu cât iubesc acest copil', a conchis cu durere artista.

Gheorghe Turda, profund dezamăgit de Nicoleta Voicu

Gheorghe Turda este profund dezamăgit de acțiunile iubitei sale. Interpretul de muzică populară mărturisește că a avut pretenții de la Nicoleta Voicu, însă, lucrurile au mers mult prea departe.

Trădată în dragoste, artista continuă să-l denigreze pe omul cu care s-a iubit atâta timp. Iar acest lucru stârnește furia lui Gheorghe Turda.

'Am avut și am pretenții de la ea că este o intelecuală, dar nu te poți coborî în halul ăsta de mahala, să dai din casă ce nu privește pe toată lumea. Nu mai comentez că devine periculoasă. Nu mă cobor la nivelul de mahala, viața mea să o discut prin presă.

Revenirea a fost din partea amândurora pentru că și ea a simțit nevoia să mă revadă și eu, dar a doua zi după ce a fost o liniște frumoasă, a început să zgândăre și să reproșeze de niște relații de-ale mele pe care nu le am. Eu am prietene și prieteni pe Facebook, am sute de mii de oameni care mă apreciază și mă cunosc', a spus Gheorghe Turda, potrivit cancan.ro.

Citește și:

La 83 de ani, Horia Moculescu se confruntă cu probleme grave de sănătate: „Nu mi se închide operația de două luni și jumătate”

Florin Busuioc, declarație neașteptată despre COVID-19: „Eu cred că virusul ăsta n-a apărut din neant, a fost creat”

Cum a ajuns Irinel Columbeanu să piardă averea de 150 de milioane de euro. Cu câți bani trăiește acum, în fiecare lună

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton