Marius Manole, critici dure la adresa TVR după ce a refuzat să-l plătească: "Pentru mizeria aia de Revelion au existat bani!"

 Oana Pantazi
.

Actorul Marius Manole este indignat de atitudinea conducerii TVR, care a refuzat să îl plătească pentru un film, în timp ce pentru Revelionul TVR a dat zeci de mii de euro…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Marius Manole a luat atitudine, recent, pe contul său de socializare, criticând dur conducerea TVR. Actorul a povestit că, în luna noiembrie a anului trecut, ar fi trebuit să înceapă filmările unei producții la TVR. Se pare însă că producătorii Televiziunii Române i-au cerut să muncească pe gratis, susținând că este vorba despre un „proiect de suflet” pentru care nu există fonduri.

73308920_10157757765889400_886187298037694464_o73308920_10157757765889400_886187298037694464_o

Marius Manole, invitat de TVR să muncească… gratis

Indignarea actorului este perfect justificată, cu atât mai mult cu cât TVR a plătit pentru Revelionul ai căror amfitrioni au fost Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu o sumă imensă.

'La începutul lunii noiembrie trebuia să încep filmările pentru un lung metraj făcut la TVR. Scenariul gata, distribuția gata… urma să discutăm partea financiară. Am fost sunat de către producătorii tvr care mi-au spus că nu sunt bani, că e un proiect de suflet și că ar trebui să filmăm aproape gratis. Sigur că am refuzat. Era ceva foarte greu, zile lungi de filmare în frig, fără condiții că de, nu erau bani. Văd totuși că pentru unii au existat bani. Mulți. Pentru mizeria aia de revelion au existat. Pentru un film, nu”, a scris Marius Manole pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Roxen vorbește în premieră despre fostul iubit agresiv: „O relație toxică, m-am speriat”/ EXCLUSIV

Citește și: Berna și Bianca Comănici de la Puterea Dragostei au fost prietene, dar s-au certat: „Nu mai vreau să știu nimic”

Citește și: Manechinul Stella Tennant s-a sinucis! „A simţit că este incapabilă să continue”

Citește și: Elena Udrea a fost testată pozitiv cu COVID-19. Cum se simte acum

Câți bani au luat Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu pentru Revelionul de la TVR

Revelionul de la TVR a venit cu un nou scandal în lumea artiștilor și a actorilor, după ce s-a aflat câți bani au luat Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu de la Vacanța Mare pentru programul de Anul Nou. Filmările au avut loc chiar în Pub-ul pe care Mugur Mihăescu, cunoscut de public ca și Garcea, îl deține în Centrul Vechi al Capitalei. Conform informațiilor furnizate de paginademedia.ro, Vacanța Mare a primit de la TVR aproape 50.000 de euro, pentru realizarea programului de Revelion.

Se pare că Mugur Mihăescu a avut un contractde drepturi de autor în valoare de 52.000 lei brut, aproximativ 11.000 de euro, iar Radu Pietreanu, printr-un contract separat a primit 53.000 de lei brut.

Revelionul TVR, ai căror amfitrioni au fost Mugul Mihăescu și Radu Pietreanu, de la Vacanța Mare, a iscat o mulțime de controverse, începând cu sumele care ar fi fost plătite și încheind cu momentele vulgare, care au deranjat nu doar membrii CNA, ci și colegi de breaslă de-ai celor doi.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton