Cum l-a anunțat Vlăduța Lupău pe soțul ei, Adi Rus, că e însărcinată, și cum a reacționat el: „Replica lui a fost...”/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

La 31 de ani, Vlăduța Lupău, una dintre cele mai îndrăgite artiste de muzică populară ale momentului, trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale: este însărcinată și urmează să devină mamă de băiat, exact așa cum a visat. Despre drumul parcurs până aici, care nu a fost unul simplu, dar și despre viața de familie și carieră ne-a povestit într-un interviu amplu și emoționant.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Bună, Vlăduța! Te afli în cea mai frumoasă perioadă a vieții tale. Porți în pântece un suflet care te va face să cunoști, în curând, cel mai deosebit sentiment, acela de a fi mamă… Cum te regăsim în această perioadă?

Cel mai sincer răspuns… foarte fericită mă găsiți! Îi mulțumesc Lui Dumnezeu că mi-a scris această parte a vieții și mie… și anume, aceasta de a purta în pântecele meu rodul iubirii Lui pentru noi. Ești în al doilea trimestru de sarcină…

275611751_505991267585205_1493820483459145124_n275611751_505991267585205_1493820483459145124_n

Cum l-a anunțat Vlăduța Lupău pe soțul ei, Adi Rus, că e însărcinată, și cum a reacționat el

Cum te simți? Cum a fost începutul sarcinii? Ce probleme ai avut? Înțeleg că ai fost nevoită să faci un tratament cu perfuzii…

Se zice că al doilea trimestru e cel mai frumos și confirm și eu acest lucru. La început, ești super stresată să treci peste primele trei luni, care se știe că sunt critice, aștepți rezultatul la câteva (multe) analize… Aștepți să vezi cum se acomodează corpul tău cu noua schimbare. Sunt multe semne de frică și de întrebare în prima parte. De care, slavă Domnului!, am trecut cu bine. Am avut câteva probleme pe care majoritatea femeilor le au, și anume o mică trombofilie (o boală de sânge), și din acel motiv am urmat un tratament perfuzabil pe o anumită perioadă, ca să mă asigur că fac tot ceea ce depinde de mine, ca să fie bine pentru sarcină. În rest, am mâncat de toate (râde), după cum se poate observa azi pe mine (kilograme în plus), deși aveam doar stări de arsură la stomac!

Vlăduța Lupău: „Nu m-a luat pe neprevăzute, deoarece noi tot încercam'

Povestește-ne puțin despre clipa în care ai aflat că ești însărcinată… Cum a fost momentul în care ți-ai dat seama? Te așteptai să se întâmple sau a fost neprevăzut?

Momentul acesta fain a fost când eram într-un vârf de munte și filmam un cântec de Crăciun… Am aflat prin primirea unui rezultat la o analiză! Nu m-a luat pe neprevăzute, deoarece noi tot încercam… așa că așteptam cu nerăbdare această veste.

Citește și: Cum își dorește Vlăduța Lupău să își crească copilul:„Va fi îmbrăcat de la second-hand, va avea lucruri ieftine”

Citește și: Ce probleme de sănătate a avut Vlăduța Lupău înainte de a rămâne însărcinată:„E boala secolului la femei și nu prea te lasă să faci copii'

Citește și: Prodanca și-a pierdut răbdarea în procesul de divorț cu Reghe:”Mă rog zi și noapte de el să divorțăm la notar”

Citește și: De ce a ales Brigitte Pastramă să treacă la o altă religie, după ce a fost la un pas de moarte:„Nu a interesat pe nimeni'

Cum și-a anunțat Vlăduța Lupău soțul că este însărcinată

Cum l-ai anunțat pe soțul tău, Adi, că va deveni tătic? Și cum a reacționat? El a fost prima persoană care a aflat?

Sigur, imediat i-am trimis analiza lui Adi, care s-a bucurat enorm și replica lui a fost: „În momentul ăsta urci în mașină și vii acasă! Nu mai stai nicio clipă în frig – cum vă ziceam, filmam un cântec de Crăciun, logic, în ditamai zăpada și frigul.

Veți avea un băiețel. Se spune că, în general, viitoarele mămici simt ce sex va avea copilul, înainte de ecografie.La tine cum a fost? Ce ți-a spus instinctul?

Nu mă prea iau eu după ce se spune, însă de mică știam că îmi doresc să fiu mamă de băiat! Nu mă vedeam mamă de fetiță, mai ales că eu sunt o fire băiețoasă. (râde) Mă rog, îmi doresc să am și o fetiță, dar prima dată BĂIATUL… (râde) Și, uite, așa a fost!

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE MAI! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton