De ce Brigitte Macron nu poartă niciodată ruj îndrăzneț și ojă colorată. Trucul la care a apelat prima doamnă a Franței 

 Borcilă Andreea
.

De ce Brigitte Macron nu apare niciodată în public cu ruj îndrăzneț și ojă colorată. Fiecare dintre aparițiile lui Brigitte Macron este o adevărată surpriză vestimentară. În plus, tenul ei bronzat, tunsoarea în stil bob și machiajul ochilor îi scot în evidență trăsăturile rafinate ale soției lui Emmanuel Macron, președintele reales al Franței. Prima doamnă are un truc la care apelează pentru a arăta mai tânără.  

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Brigitte Macron are un stil șic, întruchipând astfel eleganța societății franceze. În vârstă de 69 de ani, prima doamnă a Franței este căsătorită cu Emmanuel Macron, în vârstă de 45 de ani, care a obținut al doilea mandat de președinte al țării. Cei doi s-au întâlnit pe vremea când Brigitte era profesoara lui, s-au îndrăgostit și au rămas împreună. Prioritar pentru ea sunt cei trei copii din fosta căsnicie și actualul ei soț, fiind totodată o persoană discretă cu viața privată.  

France Macron’s MysteryFrance Macron’s Mystery

De altfel, Brigitte Macron, care a recunoscut anterior că decizia soțului ei de a candida la președinție în 2017 a fost una „dificilă', susține că nu și-a ales drumul pe care viața a adus-o și anume, să devină prima doamnă a Franței. De atunci, ea s-a implicat în mai multe proiecte de caritate legate de sănătate, cultură și educație. 

Citește și: Cum arăta Brigitte Macron în tinerețe, când l-a cucerit pe președintele Franței

Citește și: Secretul siluetei Primei Doamne a Franţei!Brigitte Macron are o alimentaţie strictă

Citește și: Vladimir Putin, filmat în timp ce „tremură incontrolabil”.Teorii privind bolile și starea de sănătate a președintelui Rusiei

Citește și: Cabral, declarație de dragoste pentru soția lui, după 11 ani de căsnicie:”Vreau tot cu tine!”

De ce Brigitte Macron nu apare niciodată în public cu ruj îndrăzneț și ojă colorată

Brigitte Macron are, de fiecare dată, o apariție memorabilă. Tenul bronzat, tunsoarea în stil bob și ochii foarte bine conturați îi scot în evidență trăsăturile foarte feminine. Pentru a-și accentua privirea, soția președintelui francez poartă un machiaj metalic, singurul obicei colorat pe care obișnuiește să-l facă. Prima doamnă a Franței are o regulă de aur: niciodată nu poartă în același timp ochi conturați și buze care ies în evidență. De altfel, soția lui Emmanuel Macron nu a fost văzută niciodată purtând ruj îndrăzneț sau lac de unghii colorat.

Acest detaliu este, de fapt, un alt secret de frumusețe folosit de prima doamnă de la Palatul Élysée. Renunțând la aceste accesorii, Brigitte își ascunde astfel vârsta. Un ruj strident ar atrage atenția asupra ridurilor din jurul gurii, iar oja colorată i-ar trăda mâinile îmbătrânite, scrie Unica.ro

Cum se menține Brigitte Macron suplă

În general, buzele soției lui Emmanuel Macron sunt naturale sau, uneori, doar date cu un roz deschis. În timp ce manichiura este fie un strat de lac transparent, fie nude. Brigitte Macron este o bunică împlinită, care arată fără cusur în blugi skinny și o pereche de pantofi stiletto. Fanii s-au întrebat cum își menține silueta prima doamnă a Franței. Răspunsul e unul simplu: soția președintelui francez consumă zece feluri de fructe și de legume în fiecare zi, plus o porție de brânză și de vin atunci când are poftă.

Potrivit lui Guillaume Gomez, bucătarul-șef de la Palatul Elysée, cei doi soți mănâncă destul de tradițional. Cuplul servește, în principal, mâncăruri rustice franceze, folosindu-se produse de la mai puțin de 100 km de Paris și ierburi din grădinile palatului. Echipa lui de 25 de bucătari încă mai folosește cratițele din cupru pentru a pregăti cordon bleu, una dintre rețetele favorite ale președintelui.

Sursă foto: arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton