Cum se înțelege Mira cu iubitul ei, Levi Elekes: ”Mai am momente când nu înțeleg, nu îmi pasă...”

 Cruceru Cristina
.

Cum se înțelege Mira cu iubitul ei, Levi Elekes. Celebra artista a dezvăluit, de curând, că este într-o nouă relație. Asta după ce s-a despărțit de fostul ei partener, Andrei Ivan. Mira este mai fericită ca niciodată de când se iubește cu Levi Elekes. Cântăreața a dezvăluit cum decurge relația lor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Mira este mai fericită ca niciodată de când are o relație cu Levi Elekes. Celebra artistă s-a iubit ceva timp cu Andrei Ivan, colegul ei de trupă, cu care a rămas și prietenă. Acum ceva timp, cântăreața anunța despărțirea și nimănui nu-i venea să creadă. Puțini știau însă că Mira este împreună cu un alt tânăr, la ceva timp după ce ea și Andrei Ivan și-au spus adio definitiv.

MiraMira

Cântăreața a ținut ascunsă relația pe care o are cu Levi Elekes și a făcut-o publică, de curând. 'Am atâtea de spus și totodata nimic fiindcă as vrea sa las pozele acestea sa vorbească. Nu ma pricep neaparat la descrieri siropoase, in intimitatea noastră cred ca sunt suficient de😂 Ma bucur sa share-uiesc cu voi și acest aspect fiindcă îmi era din ce in ce mai greuuu sa nu va împărtășesc cele mai minunate momente din viața mea alături de omul care scoate tot ce e mai frumos din mine', spunea Mira despre iubitul ei.

Citește și: Mira are un nou iubit. Cine e Levi Elekes: „Omul care scoate tot ce e mai frumos din mine'

Citește și: Mira are un nou iubit, după despărțirea de finalistul Eurovision! Cine este și cu ce se ocupă

Citește și: Cătălin Măruță a primit un apel de la Andra în timpul filmărilor: „Nu mă panica”

Citește și: Cum s-a îndrăgostit, de fapt, Cleopatra Stratan de Edward Sanda: „A durat vreo 3 ani până să fim împreună”

Cum se înțelege Mira cu iubitul ei, Levi Elekes

Mira a vorbit despre relația ei cu Levi Elekes, tânărul care i-a furat inima cu adevărat. Artista nu se aștepta să se îndrăgostească atât de repede și ca lucrurile să meargă ca pe roate între ea și iubitul ei.

„Eu nu cred că există o rețetă perfectă, ci pur și simplu cred că sunt oameni potriviți sau nepotriviți. El este omul meu potrivit, din toate punctele de vedere și atât.  Cam ce vedeți la noi, acolo, pe Instagram, chiar asta se întâmplă. Nu suntem genul de oameni care să fake-uim, adică eu cel puțin nu pot.  Oamenii mă știu și cu bune și cu rele, n-am niciun fel de filtru, în afară de filtrele alea, de îmi pun un filtru și îmi face fața drăguță. În rest, nu îmi pun filtre, am și zile bune, am și zile proaste, e ceva firesc!', a declarat Mira, pentru Cancan.

Mira, în culmea fericirii alături de Levi Elekes

Mira este foarte fericită și împlinită alături de iubitul ei, Levi Elekes. Tânărul o face să zâmbească, chiar și atunci când nu se așteaptă. Totuși, artista mai are momente de tristețe sau când pur si simplu, se simte lipsită de energie.

„El zice să nu fii trist dacă nu ai motive. Întotdeauna se găsesc motive să fii fericit, trebuie doar să le vezi, să încerci să le găsești tu, să ai momentele tale cu tine. Avem momente, eu mai ales că am o latură din asta artistică, sunt mai dese momentele low decât le are el.  Are și el momente când nu că e trist, ci pur și simplu e low ca energie.

E ceva firesc, am înțeles asta, ne cunoaștem atât de bine încât atunci când e omul potrivit, se înțelege totul, nu există niciun fel de presiune, de genul   «Vai, dar ce e cu tine astăzi, de ce nu mai ești la fel ca ieri?!»  Noi suntem super, din partea lui este înțelegere 100%, eu mai puțin uneori. Și recunosc că sunt femeie și mai am și eu momente când nu înțeleg și nu îmi pasă, nu vreau să înțeleg!  Sunt ceva de genul «Știi ceva, nu mă interesează?!»', a continuat Mira.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton