Laura Cosoi, despre fostele ei relații, de dinainte de a-l cunoaște pe soțul ei: ”Eu mă simțeam bărbatul!

 Cruceru Cristina
.

Ce spune subtil Laura Cosoi despre fosta relație cu Smiley, la 10 ani de la despărțire. Actrița a vorbit, după mulți ani, despre fostele ei povești de iubire și despre cât a învățat din ele. Subtil, Laura Cosoi face referire și la relația cu Smiley, căci este una dintre fostele iubiri. Declarații inedite făcute de cunoscuta actriță!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Laura Cosoi este mai fericită ca niciodată alături de soțul ei Cosmin, dar și de fetițele ei. Vedeta este însărcinată pentru a treia oară, urmând ca în scurt timp să vină pe lume fetița ei. Actrița mai are două fetițe, iar acum este însărcinată cu a treia. Laura și Cosmin sunt mai împliniți ca niciodată și trăiesc cele mai frumoase momente din viața lor.

Laura-Cosoi-10Laura-Cosoi-10

Înainte să formeze o familie cu Cosmin, Laura Cosoi a mai avut relații de iubire, printre care și cea cu Smiley. Actrița și cântărețul au fost împreună ani buni, iar atunci când s-au despărțit, nimănui nu i-a venit să creadă. Asta pentru că toată lumea se aștepta ca vedeta și artistul să facă pasul cel mare. Iată că, cei doi au ales să meargă pe drumuri diferite și să-și refacă viața sentimentală.

Citește și: În ce serial va juca Laura Cosoi. Imagini cu actrița, însărcinată în nouă luni, de pe platoul de filmare

Citește și: Laura Cosoi, mamă pentru a treia oară, în câteva zile: „Mă pregătesc să nasc natural”

Citește și: Adevărul despre relația dintre Betty Stoian și Roxana Dobre, soția lui Florin Salam: „Oamenii vorbesc fel și fel de chestii despre noi”

Citește și: Eros Ramazzotti, în concert la București. Când și unde va cânta artistul

Laura Cosoi, despre fostele ei relații, de dinainte de a-l cunoaște pe soțul ei

Laura Cosoi a fost prezentă, în podcastul lui Mihai Morar, unde a vorbit despre viața ei, familie, copii și soț, dar și despre fostele relații. Actrița a dat cărțile pe față și a vorbit pe larg despre ce s-a întâmplat în trecutul ei. Vedeta a făcut declarații subtile, referitoare și la fosta ei poveste de iubire cu Smiley, vorbind la general despre foștii ei parteneri.

„Deja eu mă simțeam bărbatul din relații. Eu nu mă simțeam așa până nu l-am întâlnit pe soțul meu. Ne-am certat foarte mult în primul an, că eram bossy. Aveam o energie masculină. El era: what? El fiind obișnuit el să fie bărbatul. Mi-a zis după un an: să știi că în relația asta nu vor fi doi bărbați.

Mi-am dat seama că am devenit femeie abia când am fost lângă el. De asta sunt și foarte maternă. M-a făcut să mă văd așa. Maică-mea se uită la mine și îmi zice că nu și-a imaginat că voi fi vreodată așa', a spus Laura Cosoi în podcastul lui Mihai Morar.

Ce planuri de viitor are Laura Cosoi

Laura și Cosmin au planuri mari de viitor împreună. Aceștia au cumpărat, de curând, o casă veche într-o zonă de munte, pe care o recondiționează. Casa respectivă este în inima Maramureșului, aproape de Baia Sprie, un loc de care actrița este pur si simplu îndrăgostită. Vedeta a vorbit în podcastul lui Mihai Morar despre fericirea și împlinirea pe care o trăiește alături de familia și fetițele ei.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton